Sport

„U” Cluj-Farul Constanța, 2-0. Sabău, neliniștit după victoria împotriva liderului: ”Când voi vedea echipa salvată, mă voi bucura și relaxa”. Emil Boc s-a bătut cu cărămiduța succesului în pieptuțu-i de aramă

Vineri seară, „U” Cluj a primit vizita liderului Farul Constanța. Șepcile roșii caută să-și continue forma bună, reușind să se impună în ultimele două etape de campionat. S-a văzut și astăzi că de la venirea lui Sabău echipa a fost revitalizată, clujenii obținând o victorie convingătoare în fața liderului Superligii. Golurile au fost marcate de Ovidiu Bic (min.39) și Martin Remacle (min.58).

  • Chiar dacă are trei victorii consecutive, directorul tehnic al Universității Cluj susține că pe umerii săi apasă o mare responsabilitate deoarece trebuie să salveze echipa.

Ioan Ovidiu Sabău a transmis la finalul meciului că este foarte mulțumit de prestația elevilor săi, dar a ținut să sublinieze faptul că obiectivul echipei este încă departe de a fi realizat.

”Un meci bun. Vreau să îi felicit pe jucători, au avut atitudine, au crezut că o pot bate pe Farul. Nu mă așteptam să avem ritm, să construim pe un astfel de teren, să facem un pressing sus, să nu îi lăsăm să joace, știind că au un joc foarte bine pus la punct. Tot respectul pentru felul în care s-au comportat astăzi.

Deocamdată suntem departe. Obiectivul e foarte departe de a fi îndeplinit. Ne bucurăm câteva zile și ne vom concentra pe ce avem de făcut. Nu am nevoie de astfel de titluri (’Antrenorul momentului’ – n.red.). Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate. Trebuie să salvez echipa. Când o voi vedea salvată, mă voi bucura și mă voi relaxa.

Nu cunosc aceste amănunte, dacă se va începe refacerea gazonului. Vom discuta cu cei din conducere, dacă vom juca toate meciurile în deplasare. Nu îmi convine, dar asta e realitatea. S-a văzut ce înseamnă să joci acasă. Echipa are nevoie de acest imbold. Toți jucătorii au fost fantastici”, a declarat Sabău.

În schim, Emil Boc nu a ratat ocazia să nu se lipească cumva de imaginea victorie. Măestrică, vezi gazonul? Vezi mizeria lăsată în urmă de amicul tău Buta, plodul de sereist căruia îi pui orașul preș la picioare de mai bine de 7 ani, pre banii noștri, pe nervii noștri?

Cu atât mai spectaculoasă este această victorie, cu cât mizeria lăsată în urmă de afacerea amicului tău lasă mai multă mizerie în urmă.

https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/videos/228127903020100