Sport

„U” Cluj a fost amendată cu 80.000 de lei de FRF. Dacă nu va plăti, nu va mai fi programată în campionat

Universitatea Cluj se afundă în probleme tot mai mari pe zi ce trece. Clubul „studenţesc” tocmai a fost amendat cu 80.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce ardelenii nu şi-au plătit datoriile către Ionel Ganea şi Emilian Dolha, cei care şi-au cerut banii şi pe linie sportivă.

Universitatea poată să facă recurs în două zile, dar dacă decizia va deveni definitivă şi clubul „studenţesc” nu va plăti, în termen de o lună, atât penalitatea primită astăzi, cât şi datoriile către fostul antrenor şi jucător, echipa nu va fi programată în campionat. La două neprogramări consecutive, „U” ar urma să fie exclusă din Liga a II-a, conform CJSport.ro.

„În temeiul art. 79.12 din RD al FRF, în cazul în care nu achită penalitatea sportivă în termenul de 30 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, Clubului Universitatea Cluj i se aplică sancțiunea cu neprogramarea la jocurile oficiale până la executarea obligațiilor referitoare la debitele neachitate și penalitatea sportivă aplicată”, se arată în decizia de luni a Comisiei de Disciplină.

Deocamdată, însă, această problemă va trece în planul secund, cel mai important hop pentru „studenţi” fiind data de 10 martie, atunci când viitorul clubului se va judeca la Tribunalul Botoşani. Tot săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca, aproximativ 5.000 de suporteri sunt aşteptaţi la un miting de susţinere al echipei de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *