PubliNews

Tu iti doresti o nunta ca-n povesti?

Dupa ce se hotarasc sa se casatoreasca, majoritatea cuplurilor incep prima aventura adevarata in doi: organizarea nuntii. Unii vor o anumita locatie, altii o anumita data. Unii vor evenimente grandioase, altii petreceri restranse.

Dar aproape orice mireasa isi doreste, in sinea ei, o nunta ca-n povesti. Iar o nunta ca-n povesti poate avea loc doar intr-o locatie deosebita.

Coratim Events Hall are un design elegant si rafinat, cu detalii care fac diferenta. Este una din cele mai moderne sali de evenimente din oras si acopera o gama diversificata de evenimente, se adreseaza tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Si e o locatie perfecta pentru o nunta.

Reusita unui eveniment depinde intr-o mare masura si de spatiul in care se acesta se desfasoara. Atmosfera generala este influentata de modul de organizare a spatiului exterior. De aceea, atunci cand este planuit si organizat propriu-zis un eveniment, mai ales daca acesta marcheaza un moment deosebit al vietii, profesionistii de la Coratim Events Hall sunt foarte critici si isi doresc cele mai bune conditii de desfasurare.

Cu o bucatarie performanta si un personal specializat, cu multa experinta in organizarea de evenimente, Coratim Events Hall aduce cu sine garantia unei nunti reusite! Dragostea dintre parteneri e suficienta pentru ca viitoarea familie sa fie fericita, insa pentru ca nunta sa fie deosebita, micile detalii organizatorice sunt esentiale.

Sala de evenimente Coratim Events Hall poate functiona si pe timpul noptii, acesta fiind un detaliu extrem de important vara, cand la ora amiezii temperatura este destul de ridicata.

Daca va doriti o nunta ca-n povesti, apelati cu incredere la cei care v-o pot oferi. Minunata sala de evenimente se afla pe str. Campul Painii nr. 3-5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *