Din oras

"Tu bei, noi te ducem acasa cu masina ta" . O afacere inedita la Cluj

O afacere inedita a fost infiintata la Cluj, pentru soferii care vor sa bea si sa ajunga acasa cu masina personala. Acestia vor fi condusi acasa in siguranta, cu autoturism cu tot, fara sa se urce la volan.

Letme Drive e prima companie care ofera servicii de transport oamenilor care vor sa iasa si sa bea un pahar cu prietenii, fara sa renunte la confortul masinii. Astfel, pot solicita un sofer, care ii va duce acasa cu autoturismul personal.

Sunt multi oameni care ies in oras cu masina, care merg la o nunta cu autoturismul personal si care nu ar vrea sa isi abandoneze masina peste noapte in vreo parcare cu plata sau la periferia orasului. In plus, scapa si de gandul ca a doua zi trebuie sa se trezeasca si sa mearga cu taxiul dupa masina”, spune Ciprian Cosma, tanarul care a pus deja pe roate afacerea inedita la Cluj.

Indiferent de distanta, o cursa costa intre 20 si 22 de lei. Un pret mic, comparativ cu riscul de a fi surprins de catre politisti baut la volan.

E un serviciu ce te ajuta sa economisesti timp si bani. Pana la urma, e mai ieftin decat doua curse cu taxiul, cate ti-ar trebui, in mod normal, sa mergi acasa si sa te intorci dupa autoturism”, mai spune Ciprian.

In alte tari, acest serviciu este unul implementat inca demult, iar succesul acestor mici afaceri au fost si inspiratia tanarului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *