In vizor

Tricolorii U21 joacă cu Spania și Olanda pe Cluj Arena. Meciurile, în 23 și 27 septembrie

După ce „U” Cluj nu a putut juca două meciuri pe propriul teren, ca sancțiune pentru scandările xenofobe ale ultrasilor Șepcilor Roșii, de la meciul cu Sepsi, iubitorii fotbalului din oraș primesc și vești ceva mai bune.

Consiliul Județean Cluj, proprietarul Cluj Arena, a fost înștiințat oficial de către Federația Română de Fotbal privind desfășurarea, pe această arenă, a ambelor meciuri de pregătire pe care naționala de fotbal U21 a României le-a programat înainte de Campionatul European de Fotbal U21 din 2023.

Primul meci va avea loc în data de 23 septembrie, în compania selecționatei similare a Spaniei, urmând ca cel de-al doilea să se desfășoare patru zile mai târziu, pe 27 septembrie, în compania echipei de fotbal U21 a Țărilor de Jos (Olanda).

Reamintim faptul că meciurile de pregătire ale Naţionalei de tineret din luna septembrie precede jocurile oficiale care vor avea loc anul viitor la Cluj-Napoca, cu prilejul desfăşurării Campionatului European de Fotbal U21, România fiind ţară gazdă, alături de Georgia.