Rautacisme

Traseiștii politici trag sfori pe la spatele lui Daniel Buda. Cine este trădătorul din PNL care se vrea primar în Gherla

Scris de 1,574

Zice-se că în PNL Cluj lucrurile merg ca pe roate pătrate, se trag sfori și sforicele pe la spatele boss-ului legal, Daniel Buda și al uriașului Emil Boc, șeful din umbră. Celălalt nume greu din organizația locală, Alin Tișe, stă deoparte, își vede de treburile sale cu imobiliare, gropi de gunoi și centre de deșeuri ecologice.

Vrăbiuțele Ziar de Cluj ne-au ciripit un zvon interesant, pe care vrem să îl împărtășim cu cititorii noștri. Nu ne place să ținem la secret așa informație prețioasă, așa că, delectați-vă!

Imaculatul PNL Gherla negociază cu Vlab Barbos, city-managerul orașului, să candideze din partea PNL la alegerile locale de anul viitor. Cine este Vlad Barbos? Un traseist politic veritabil. A fost copreședinte PNL Gherla și consilier local în același oraș, până în 2016 când a demisionat și a migrat în Partidul Mișcarea Populară al lui Traian Băsescu. La alegerile locale din 2016 a candidat din partea PMP. Barbos a fost și șef la PMP Gherla.

vlad barbos

Acum, Barbos este mâna dreaptă a primarului PSD, Ioan Năsălean și nu degeaba, doar Năsălean l-a pus city-manager al municipiului Gherla. Nici nu este de mirare că traseistul politic vrea să îl trădeze și pe Băsescu, doar ca să își facă propriile jocuri politice.

Vlad Barbos este atât de sigur că va candida la alegerile din 2020 și că le va și câștiga încât a început deja să își facă lista de consilieri locali, fără știrea organizației PNL Cluj.

Singura mică mare problemă e că Daniel Buda nu are ochi pentru foștii PNL-iști. Nu vrea să îi vadă niciunde, cu atât mai puțin candidați la localele de anul viitor. Singurul care nu se bagă și are rețineri este mari este Alin Tișe. El își vede de treburile lui.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 6 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 9 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 9 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 9 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 10 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 10 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 10 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 11 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 11 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 13 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE