Rautacisme

Traseist penibil de Turda: Lucian Nemeș candidează din partea PPU pentru funcția de primar

Traseismul e în floare în județul Cluj înainte de viitoarele alegeri. Se trece de la un partid la la altul, de la stânga la dreapta și viceversa (nu că aleșii ar ține ei cont de vreo ideologie). Unii sunt chiar la al doilea sau al treilea partid încât alegătorii nici nu mai știu pe cine votează. Lucian Nemeș, viceprimarul din Turda, a ajuns chiar la AL PATRULEA PARTID.

Turda pare însă că vrea să bată toate recodurile în ceea ce privește traseismul. După ce primarul în funcție Cristian Matei a trecut de la PSD la PNL și viceprimarul se dezice de PSD, partidul care l-a propulsat. Lucian Nemeș schimbă din nou taberele, alăturându-se Partidului Puterii Umaniste. Astfel, doi foști pesediști, Matei și Nemeș se vor ”duela” pentru fotoliul de primar fiecare reprezentând în acest moment un alt partid. 

Lucian Nemeș este un traseist cu experiență, el aflându-se deja la al patrulea partid din care face parte. În 2012 acesta a candidat la funcția de primar al municipiului Turda din partea PP-DD. Ulterior, în 2015 a fost vicepreședinte al UNPR, iar mai apoi în 2016 a fost ales pe listele PSD pentru funcția de consilier local la Turda. Cumva a reușit să se strecoare dintr-un partid în altul, ieșind de fiecare dată victorios. Nu putem să nu ne întrebăm ce calități posedă, astfel încât să fie dorit și susținut mereu de un alt partid. Cu siguranță loialitatea nu se numără printre ele. 

După ce patru ani a ocupat un loc călduț datorită susținerii PSD, Cristian Nemeș întoarce spatele partidului și își găsește locul la PPU, alături de deputatul Steluța Cătăniciu, o altă traseistă politică.

„Este o zi foarte importantă pentru mine. Intru într-o mare familie, în familia umanistă, o familie în care cred. Poziționarea omului în centrul atenției este cel mai important aspect. Grija față de om. În acest partid am găsit aceste valori foarte bine determinate și a fost unul dintre principalele motive care m-au făcut să mă alătur umaniștilor. Cred că lucrurile vor merge în direcția pozitivă. Spunem start proiectului politic pentru Turda. Intru în bătălia politică pentru Turda, sunt convins că rezultatul va fi acela pe care eu mi-l doresc. De fiecare dată când am intrat într-o bătălie politică, rezultatele au fost foarte bune”, a transmis Lucian Nemeș.

Poate că am putea să îl credem pe Nemeș dacă nu am fi auzit acest discurs înaintea fiecăror alegeri locale, de fiecare dată reprezentând un alt partid. Cum ar putea turdenii să acorde votul unei persoane care nu a reușit să rămână mai mult de un mandat într-un partid? O persoană care de fiecare dată a căutat alte liste, alt partid, astfel încât să apară în fața alegătorilor curat ca lacrima. Mai rămâne acum să critice guvernarea pesedistă de la Turda din care a făcut parte patru ani și să acuze greaua moștenire. Așteptăm cu interes duelul politic al traseiștilor de la Turda. Cât ghinion pe locuitorii municipiului să aibă de ales între doi politicieni fără coloană vertebrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *