Din oras

Transfer-surpriza: revine Flavia Ferenczi, revine Capitanul! A semnat pe un an cu echipa de baschet a Universitatii!

Cand a plecat acum un an spre Satu-Mare, toti cei ce iubesc echipa de baschet feminin a Universitatii au regretat-o. A fost omul de baza al echipei, cea mai buna jucatoare, cu inima cea mai mare. Nascuta la 6 ianuarie 1991, 174 cm, Flavia Ferenczi a evoluat la senioare doar in maieul alb-negru al Universitatii, pana la transferul de anul trecut catre CSM Satu Mare.

In aceasta dupa-amiaza, presedintele sectiei, Florin Covaciu, a perfectat actele de transfer ale jucatoarei Flavia Ferenczi care este asteptata la Cluj-Napoca cat mai curand.

„Mi-am dorit foarte mult sa marcam noile schimbari de la echipa prin acest transfer-simbol. Cu Flavia Ferenczi pe teren, Universitatea va fi lucida si pregatita sa faca orice pentru victorie. Ultimele trei zile au fost foarte febrile. Desi i-a luat o luna sa se gandeasca la propunerea mea, fiindca eu l-am chemat sa ne ajute, atunci cand a acceptat, s-a implicat cu super viteza. Liviu Alexa se misca repede, ma inteleg foarte bine cu el si colaboram excelent. Vom consolida lotul, vom avea stabilitate financiara, acum ca ma simt mai linistit, vom pune presiune maxima pe noi ca sa jucam cat mai bine si sa ii readucem pe fani la meciuri”, a declarat Florin Covaciu.

 

Foto: Silviu Cristea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *