Din oras

Compania RTZ & Partners este cel de-al saselea sponsor al echipei de baschet feminin al Universitatii!

Un suflu nou si multe surprize. Sponsori din domenii variate, unii asumandu-si in premiera acest statut, se alatura echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj.

La doar trei zile de la anuntul preluarii functiei de director executiv de catre omul de afaceri Liviu Alexa, clubul primeste sprijin financiar si din partea unui vechi fan al „U”, Razvan Zavaleanu, practician in insolventa, care in aceasta seara a confirmat ca firma pe care o conduce – RTZ & Partners – isi ofera cu toata deschiderea sprijinul financiar pentru acest proiect, contribuind lunar, pe un contract ferm de un an, cu o suma importanta.

„Domnul Zavaleanu m-a sunat foarte entuziasmat si mi-a spus ca ne putem baza si pe sprijinul RTZ & Partners in acest demers. Mi-a spus ca a fost impresionat sincer de emulatia creata in jurul proiectului de salvare a sectiei de baschet feminin a Universitatii, de faptul ca atatia sponsori si-au afirmat disponibilitatea de a sustine un proiect cu atata potential. Ii multumesc mult pentru gest, avem deja 6 sponsori extraordinari si seriosi care vor contribui la stabilitatea financiara a sectiei. Luna de luna, timp de un an, nu vom avea altceva de facut decat sa tragem pentru victorii. Garantez ca nu vor mai intarzia cu lunile salariile fetelor. Nu ma voi opri aici. Mai sunt clujeni fani adevarati ai „U” care mi-au cerut putin timp de gandire sau care au nevoie de trecerea unor proceduri pentru a lua o decizie, sunt convins ca vom largi acest sprijin. Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile e fantastic si e dovada clara ca se poate!”, a declarat Liviu Alexa, directorul executiv al echipei.

Pe langa RTZ & Partners, pana acum inca cinci sponsori si-au afirmat disponibilitatea de a sprijini ferm echipa de baschet feminin a Universitatii:

Farmec, Pitech+Plus, Electrogrup, omul de afaceri Alex Rus si compania AROVIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *