EvenimentGeneral

Traficul rutier, oprit în totalitate pe centura Vâlcele-Apahida, din cauza unui incendiu de vegetație

Astăzi, la ora 16:44, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa că pe DN 1N, Centura Apahida-Vâlcele, vizibilitatea în trafic era foarte redusă din cauza unui incendiu de vegetație ce avea loc în proximitatea carosabilului.

Traficul rutier a fost oprit în totalitate, iar lucrătorii ISU au acționat pentru lichidarea incendiului. Se estima reluarea normală a circulației în 45-60 de minute. La ora 19:30 însă autoturismele staționau în continuare în coloană. Un accident a complicat și mai mult situația.

„În jurul orei 17.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN VOCE, la km 14+650m, în care au fost implicate 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Coliziunea s-ar fi produs între cele 3 autoturisme care circulau pe direcția Vâlcele spre Apahida, conduse de un bărbat de 45 de ani, din județul Maramureș, un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca și un tânăr de 24 de ani, din județul Sălaj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Întrebat de Ziar de Cluj la ora 19:45 când se va relua circulația, purtătorul de cuvânt al IPJ ne-a transmis că în 15 minute traficul se eliberează. La ora 20, mașinile staționau în continuare, potrivit informațiilor și  imaginilor primite de la sursele noastre.