Din oras

Traficul de ţigări ar putea fi motivul asasinatului cu bombă de la Arad

În orele care s-au scurs de la asasinatul cu bombă, de sâmbătă dimineaţa, din Arad s-a tot vorbit de faptul că ar putea avea legătură cu traficul de ţigări. Se spune că omul de afaceri Ioan Crişan avea legătură directă cu confiscarea făcută luni de poliţiştii din Arad la Sâmbăteni. Este vorba despre peste 600 de baxuri de ţigări de contrabandă care au fost confiscate, marfa fiind transportată cu un camion înmatriculat în judeţul Gorj, zic anchetatorii.

Şoferul a reuşit să fugă şi nu a fost găsit nici până astăzi. Nu s-a stabilit nici măcar cui aparţine camionul folosit la transportarea ţigărilor de contrabandă.

Se pare că omul de afaceri a vândut pontul cu transportul de ţigări oamenilor legii, ba mai mult TIR-ul a fost în curtea firmei lui Ioan Crişan (Crimatex). Chiar în comunicatul remis de IPJ Arad pe tema ţigărilor confiscate de poliţişti se făcea referire la faptul că autotrenul care transporta ţigările a fost dus în incinta unui operator economic.

Citeşte şi: Şoferul unui autocamion a abandonat marfa şi a fugit de poliţiştii arădeni. După borcane se aflau sute de baxuri de ţigări!

Tot legat de omul de afaceri este furtul a sute de mii de euro din seiful firmei. Totul s-a petrecut acum doi ani când banii s-au furat cu tot cu seif. Totul a rămas însă în aer, fără un final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *