Din oras

Traficul clujean are bivolii săi. Faceți loc pentru majestatea sa, bivolul de Grigorescu

Scris de 415

Clujenii nu trebuie să dea bani ca să vadă circ, vine “circul” la ei. În traficul clujean s-a strecurat azi și un bivol ieșit la plimbare. A fost zărit mai întâi în cartierul Grigorescu, apoi animalul care a evadat de la un crescător a cărui identitate este necunoscută încă, a străbătut orașul ”la pas”, sub privirile înmărmurite ale trecătorilor care pozau și filmau și a ajuns în apropierea zonei centrale.

Dacă tot se dă startul Zilelor Orașului de azi, autoritățile pot introduce în program și o paradă cu animale scăpate din habitatul lor: o căprioară, șerpi, un bivol. Cluj-Napoca, deja supraaglomerat cu oameni și mașini, începe să devină un magnet și pentru ființele necuvântătoare.

Am fost invadați de șerpi care locuiesc în garajele din cartiere, ne-au vizitat căprioare, un clan de mistreți și o vulpe, iar acum un bivol singuratic își caută pesemne ”perechea” pe străzile orașului.

Clujenii nu vor mai putea spune ”ai parcat ca un bou”, deoarece vărul mai puțin apreciat al animalului menționat, le-a făcut azi o demonstrație clară a faptului că se pot respecta regulile de circulație rutieră. Bivolul negru a circulat destul de regulamentar prin oraș, s-a ferit de mașini și nu a ocupat mijlocul străzilor. De asemenea nu a ”parcat” momentan nicăieri, ci și-a văzut de drum.

Poliția Locală care are o nouă ”jucărie” în dotare, un segway, are acum ocazia să o folosească la prinsul bovinei. Pe roți, polițiștii au mai multe șanse să ajungă animalul rebel. La momentul publicării acestui material, bivolul încă nu a fost prins de polițiștii care l-au așteptat pe strada Mamaia.

 

 

Sursa video: FacebookULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 18 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 22 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 24 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE