Din oras

Traficul clujean are bivolii săi. Faceți loc pentru majestatea sa, bivolul de Grigorescu

Clujenii nu trebuie să dea bani ca să vadă circ, vine „circul” la ei. În traficul clujean s-a strecurat azi și un bivol ieșit la plimbare. A fost zărit mai întâi în cartierul Grigorescu, apoi animalul care a evadat de la un crescător a cărui identitate este necunoscută încă, a străbătut orașul ”la pas”, sub privirile înmărmurite ale trecătorilor care pozau și filmau și a ajuns în apropierea zonei centrale.

Dacă tot se dă startul Zilelor Orașului de azi, autoritățile pot introduce în program și o paradă cu animale scăpate din habitatul lor: o căprioară, șerpi, un bivol. Cluj-Napoca, deja supraaglomerat cu oameni și mașini, începe să devină un magnet și pentru ființele necuvântătoare.

Am fost invadați de șerpi care locuiesc în garajele din cartiere, ne-au vizitat căprioare, un clan de mistreți și o vulpe, iar acum un bivol singuratic își caută pesemne ”perechea” pe străzile orașului.

Clujenii nu vor mai putea spune ”ai parcat ca un bou”, deoarece vărul mai puțin apreciat al animalului menționat, le-a făcut azi o demonstrație clară a faptului că se pot respecta regulile de circulație rutieră. Bivolul negru a circulat destul de regulamentar prin oraș, s-a ferit de mașini și nu a ocupat mijlocul străzilor. De asemenea nu a ”parcat” momentan nicăieri, ci și-a văzut de drum.

Poliția Locală care are o nouă ”jucărie” în dotare, un segway, are acum ocazia să o folosească la prinsul bovinei. Pe roți, polițiștii au mai multe șanse să ajungă animalul rebel. La momentul publicării acestui material, bivolul încă nu a fost prins de polițiștii care l-au așteptat pe strada Mamaia.

 

 

Sursa video: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *