Din oras

Trafic blocat pe DN1, în Floreşti. Coloană de maşini până în Gilău

În această dimineaţă, în jurul ori 9.00 traficul pe Drumul Naţional 1 a fost blocat în comuna Floreşti ca urmare a defectării unei cisterne, în dreptul străzii Poligonului din comună. Coloana de maşini care s-a format a ajuns până în centrul comunei Gilău.

O cisternă  ce transporta materiale inflamabile s-a defectat pe banda a doua de circulaţie de pe  strada Avram Iancu din comuna Floreşti. Acest lucru a dus automat la un blocaj în trafic deoarece miile de autoturisme ce se îndreptau spre Cluj-Napoca au fost nevoite să circule pe o singură bandă. Niciun echipaj de poliţie nu a fost văzut în zonă pentru a încerca fluidizarea traficului. 

“Am facut 30 min de la Profi ( str. Eroilor- n. red.) pana la sens ca sa scap sa o iau pe varianta. Oribil !!! Pe Avram Iancu dupa intersectia cu Poligonului o cisterna stricată în mijlocul drumului şi se circula pe 1 banda”, au postat şoferii blocaţi în trafic pe reţelele de socializare. 

Incidentul din această dimineaţă demonstrează încă o dată cât de necesară este construirea unei rute ocolitore. Floreştenii au fost amăgiţi din luna mai 2016, când în plină campanie electorală primarul Horia Şulea anunţa că centura de sud va fi finalizată în noiembrie. Au trecut 4 luni de la termenul anunţat iniţial pentru inaugurarea drumului de sud şi, din nefericire pentru şoferii floreşteni, lucrările nici măcar nu au demarat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *