Din oras

Tomberoanele stau aruncate pe Calea Turzii, în timp ce primarul se laudă cu platformele cu cartelă de pe Observatorului

În timp ce primarul Emil Boc se laudă cu „platformele de colectare selectivă cu acces pe bază de cartelă”, testând personal și postând pe Facebook modul de funcționare al unei platforme subterane de pe strada Observatorul, pe strada alăturată, Calea Turzii, tomberoanele stau aruncate pe trotuar, în calea pietonilor și a tuturor celor care intră în municipiu pe această cale de acces dinspre Turda.

Emil Boc, pe strada Observatorului, inaugurând o platformă modernă:

Calea Turzii:

În 2014, municipalitatea anunța triumfal pe site-ul propriu:

„Primaria a finalizat proiectul de modernizare a strazii Calea Turzii. In urma deciziei domnului primar Emil Boc din luna noiembrie a anului 2013, Primaria Cluj-Napoca a realizat un proiect de modernizare a strazii Calea Turzii, pe lungimea totala de 1950,61 m, care include pe langa refacerea tramei stradale, a trotuarelor si o zona mediana cu iluminat public si spatiu verde (tronsonul II – intre sensurile giratorii Observatorului si Faget). Proiectul cuprinde si modernizarea sensului giratoriu de la intersectia cu strada Fagetului.”

O stradă modernizată, o poartă importantă de intrare în municipiu, este urâțită cu tomberoane ca pe strada Cantonului, de la Pata Rât. Diavolul se ascunde în detalii, spune o vorbă, aplicabilă administrației locale clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *