Editorial

Toate găurile președintelui

Conform surselor g4media.ro, președintele ar fi jucat golf sâmbătă, ziua în care se comemorau șase ani de la „Colectiv”. A trimis o coroană de flori, că n-a fost mare deranjul.

Este a doua oară când Klaus Iohannis lipsește de la locul tragediei. Prima dată a fost în 2017, când s-a rezumat să posteze pe facebook. A doua oară acum, când a fost mai important s-o bage în gaură.

Mi se pare normal. Cât să tot plângem morții ăia? La nesfârșit? Ce, e de datoria președintelui să meargă în fiecare an acolo? Fiți, bă, serioși! Să nu lăsăm 65 de morți să strice o partidă bună de golf!

Președintelui îi plac găurile. Aparent, și găurile îl iubesc pe președinte.

Klaus Iohannis trăiește în gaura lui de la Cotroceni, din care iese din când în când. Dar și atunci iese doar ca să caute alte găuri. De pe terenul de golf.

Președintele și-a astupat găurile din urechi. Nu-i mai aude pe români. De fapt, nu cred că i-a auzit vreodată. A ieșit cu acest defect de pe linia de producție: cum aude un român, cum i se închid urechile.

Totuși, găurile din nas i-au rămas deschise. Miroase atât de bine potențialul unei crize politice, ceva de speriat. Klaus Iohannis ar trebui să antreneze câinii care caută droguri la vamă: cum miros un USR-ist, să-i sară la beregată!

Domnul președinte are găuri în pantofi. Cineva trebuie să se și plimbe din țara asta. Voi credeți că e ușor? Chiar credeți că e floare la ureche să mergi în atâtea vizite? Doar Klaus Iohannis știe cât de greu îi e să vină din străinătate în vizite de lucru în România. Dar dacă ar fi ușor, ar putea oricine. Iar domnul președinte nu e oricine. E cineva plin de găuri.

Are una chiar și în fund. Și îl doare. Știți cum îl doare? Dacă facem liniște, îl putem auzi pe președinte urlând de durere în fund pentru România.

Domnul Iohannis are o gaură în suflet. Pe acolo i se scurge empatia. Curge din el ca la o inundație sănătoasă a vecinului de la trei. De aia n-a avut nicio tresărire sufletească pentru șase ani de la „Colectiv”. Morții cu morții, viii cu golful!

Acuma, ce vreți să facem cu el, dacă nu poate simți? Asta am ales, cu asta defilăm: un președinte golit de emoție, ca un stingător de incendiu dintr-un spital românesc. E acolo, dar sunt șanse foarte mari să fie gol.

Domnul președinte e găunos. Băga-l-aș în gaura neagră! De pe terenul de golf, evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *