PubliNews

Timpul de așteptare la call center este prezentat live pe siteul BT

Scris de 72

Persoanele care doresc sa ia telefonic legatura cu echipa BT Customer Care & Contact Center pot afla in prealabil de pe siteul bancii, pe pagina BT Help, in timp real, timpul mediu de asteptare.

Echipa de la call center este linia intai in relatia cu clientii care iau legatura cu BT, inclusiv pentru a aplica pentru amanarea ratelor, facilitate de care pot beneficia persoanele afectate de actualul context social si economic:

Aceasta perioada inseamna pentru call center, in medie, 20.000 de apeluri telefonice/zi, de doua ori mai multe decat de obicei. Pana recent, media a fost de trei ori mai mare.
Perioada de asteptare pentru a intra telefonic in legatura cu unul dintre colegii nostri a crescut de aproximativ trei ori. Convorbirile cu clientii dureaza mai mult deoarece clientii au nevoie de mai multe detalii si suport.
Echipa este pe baricade 24h/7.

Apelul telefonic este principalul canal de comunicare ales de clientii BT cand iau legatura cu echipa Call Center. Aceasta ofera asistenta si prin alte doua canale: email (contact@btrl.ro) si video chat (pentru NEOclienti).

Altenativele pentru informare de la distanta sunt urmatoarele: 

Siteul bancii;
Intreb BT, platforma cu intrebari si raspunsuri despre produse si servicii BT;
Pagina BT Help, unde sunt prezentate toate solutiile de self-banking: chatboti, aplicatii, bancomate multifunctionale.

Banca Transilvania a anuntat in martie a.c. ca statusul solicitarilor de amanare a ratelor este prezentat pe siteul bancii, asa incat clientii pot afla numarul de solicitari, de solutionari, dar si numarul de raspunsuri pozitive si negative. Din cele peste 29.000 de solicitari care sunt la zi au fost solutionate pana acum peste 25.000, pentru 95,5% raspunsul BT fiind pozitiv.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 7 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 23 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 1 day Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE