Din oras

TEASER VIDEOREPORTAJ Doi prieteni, un român și un francez, și-au arat câmpul cu un mesaj pentru PSD care a devenit viral. Cine sunt cei doi și cum le-a venit ideea, sâmbătă, pe NCN

Reporterii NCN au stat de vorbă cu cei doi oameni care s-au decis să-și are câmpul cu un mesaj ceva mai neconvențional pentru PSD. Gestul lor s-a viraliziat în decurs de câteva ore și nu s-a lăsat fără un avertisment dur venit chiar de la Ministerul de Interne. Mâine, pe NCN și Ziar de Cluj, aflați povestea celor doi și vedeți imagini în exclusivitate cu mesajul acestora. 

UPDATE: Cei doi au fost abordați telefonic de către polițiști, care i-au rugat să șteargă mesajul. „Nu au venit personal, am vorbit la telefon”, spune Bobiș. „Inițial a fost poliția locală de la noi din comună, din Cămărașu, apoi ne-a sunat Poliția din Apahida cu care n-avem treabă. A fost o discuție civilizată, mai degrabă o rugăminte, că s-ar putea încadra la contravenție fiindcă e un cuvânt obscen. Am apelat la prieteni care sunt juriști să ne spună dacă e sau nu contravenție. Vrem să știm, e proprietate particulară. Nu e o pancartă, e o arătură pe câmp”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *