Din oras

TE INTERESEAZA? Vreau-Ceva.ro vine in ajutorul tau. Un antreprenor clujean a creat prima platforma in care accentul este pus pe cereri, nu pe oferte

Scris de 795

Intr-o lume in care totul se desfasoara cu o viteza galopanta, majoritatea oamenilor nu mai au timpul necesar sa caute offline informatii legate de diferite servicii. Tocmai din aceasta cauza, un antreprenor clujean a pus pe picioare vreau-ceva.ro, prima platforma online unde poti sa publici anunturi cu activitatile pe care nu ai timpul sau expertiza sa le realizezi, dar si oferte pentru activitatile publicate de alti utilizatori ai site-ului.

Stii sa faci curatenie, sa repari orice, sa dai meditatii sau sa tehnoredactezi? Nu ai de lucru sau mai ai timp liber si vrei sa castigi un ban in plus? vreau-ceva.ro este prima platforma care iti ofera oportunitatile de care ai nevoie. Simplu si rapid, vreau-ceva.ro te aduce mai aproape de persoanele care au nevoie de munca ta si sunt dispuse sa te plateasca.

Ideea acestei platforme este cu atat mai buna, cu cat antreprenorul clujean a decis ca este momentul sa aduca o schimbare pe piata de profil – pe vreau-ceva.ro accentul este pus pe cereri, nu pe oferte. Astfel, solictitantii sunt cautati de oameni care au calificarea si timpul necesar pentru a solutiona respectiva problema, fie ca este vorba de activitati casnice, educative sau de alta natura.

Gura de oxigen din online

In ciuda faptului ca este lansat in urma cu putin timp, utilizatorii vrea-ceva.ro sustin ca platforma le-a oferit optiunile de care aveau nevoie, atat in ceea ce priveste preturile, cat si ofertantii. Tot prin intermediul platformeii solicitantii au primit feedback de la alti utilizatori legat de ofertantii prezenti pe site.

Gandita sa fie cat mai utila pentru ambele categorii, platforma ii notifica in timp real pe ofertanti cu privire la fiecare cerere din domeniul si zona lor de interes, care isi construiesc credibilitatea prin recomandarile primite.

„Nevoia pe care noi o adresam la nivel de requesteri se rezolva momentan mai mult offline: ai nevoie de cineva specializat pe ceva, in primul rand intrebi un prieten sau un coleg sa-ti recomande pe cineva. Abia in plan secundar o rezolvi online. Insa partea de recomandari poate crea un marketplace transparent pentru ca se “cerne” piata de ofertanti”, explica antreprenorul.

Experiente pozitive pe vreau-ceva.ro

Chiar daca este la inceput, platforma a inregistrat deja primele reusite. Pentru un solicitant de fotografi au fost depuse 33 de oferte. Pe langa fotografii care si-au oferit serviciile, solicitantul a primit peste 10 sugestii de fotografi primite de la alti utilizatori.

Alte persoane au cerut serviciile unor nutritionisti si au avut de unde alege. La doar doua cereri au fost primite peste 10 oferte. Si in momentul de fata, pe vrea-ceva.ro sunt inregistrati ca ofertanti opt nutritionisti.

„Lucrurile incep sa se miste. Eu personal am pus o cerere pentru ceva modificari la instalatia electrica in apartament. In doua ore am fost contactat de un electrician, am putut sa vad pe profilul lui ca mai rezolvase la un requester ceva la panoul electric. A doua zi aveam modificarile facute, a fost super ok experienta”, adauga antreprenorul.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours PubliNews
  Brand Finance Banking 500, 2023: valoarea brandului Banca Transilvania trece de 500 de milioane USD
 • Acum 3 hours Politica
  Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, privește detașat măcelul PSD – PNL: ”Rocada din mai nu ne privește”. Dar, totuși, poate rămân oamenii lor în posturi… Se poate? Se poate?
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Zice Boc, că fără luminoasa sa viziune și administrare, Cluj-Napoca era un ghetou. Reforma de ”neghetou” a lui Boc se vede cel mai bine de la Pata Rât și din cartierele de blocuri plantate peste case prin Urbanismul de Cumetrie din ”bocărie”
 • Acum 5 hours Vocea ta
  OCHIOMETRIC, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au apreciat că bunurile sustrase prin intrarea prin efracție într-un spațiu privat nu e cine știe ce valoare. Așa că nu s-au mai ostenit să ancheteze. Rugăm, onor conducerea IPJ Cluj, să ne explice și nouă de la ce valoare a bunurilor sustrase își mișcă polițiștii cururile de pe scaun să ancheteze un furt?
 • Acum 6 hours Din oras
  SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă
 • Acum 6 hours In vizor
  În imaginarul lui Emil Boc, “Clujul, ca zonă metropolitană, nu a pierdut populație. E un model de dezvoltare”
 • Acum 9 hours Politica
  The Economist: “România are o democraţie “deficitară”, fiind pe ultimul loc în UE, după Ungaria”
 • Acum 9 hours Politica
  PSD cere demisia ministrului Deca, dacă nu îi redă secretarului de stat Lixandru atribuțiile retrase. Vasile Dîncu: “Cred că Doamna Ministru va avea înțelepciunea să revină asupra acestei decizii, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului”
 • Acum 10 hours Politica
  Poate aflăm cum de a fost “capabil” ministrul Energiei, Ionuţ Popescu, să facă pe genunchi ordonanţa prin care OMV Petrom a reuşit să se sustragă de la plata “taxei de solidaritate” în România
 • Acum 11 hours In vizor
  Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
 • Acum 12 hours Din oras
  NUMAI ŞASE-S NOROCOASE: Aproape trei milioane de lei pentru “cotizații și contribuții” pentru șase entități care activează ca ONG – uri
 • Acum 1 day Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 1 day Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE