Din oras

TE INTERESEAZA? Vreau-Ceva.ro vine in ajutorul tau. Un antreprenor clujean a creat prima platforma in care accentul este pus pe cereri, nu pe oferte

Intr-o lume in care totul se desfasoara cu o viteza galopanta, majoritatea oamenilor nu mai au timpul necesar sa caute offline informatii legate de diferite servicii. Tocmai din aceasta cauza, un antreprenor clujean a pus pe picioare vreau-ceva.ro, prima platforma online unde poti sa publici anunturi cu activitatile pe care nu ai timpul sau expertiza sa le realizezi, dar si oferte pentru activitatile publicate de alti utilizatori ai site-ului.

Stii sa faci curatenie, sa repari orice, sa dai meditatii sau sa tehnoredactezi? Nu ai de lucru sau mai ai timp liber si vrei sa castigi un ban in plus? vreau-ceva.ro este prima platforma care iti ofera oportunitatile de care ai nevoie. Simplu si rapid, vreau-ceva.ro te aduce mai aproape de persoanele care au nevoie de munca ta si sunt dispuse sa te plateasca.

Ideea acestei platforme este cu atat mai buna, cu cat antreprenorul clujean a decis ca este momentul sa aduca o schimbare pe piata de profil – pe vreau-ceva.ro accentul este pus pe cereri, nu pe oferte. Astfel, solictitantii sunt cautati de oameni care au calificarea si timpul necesar pentru a solutiona respectiva problema, fie ca este vorba de activitati casnice, educative sau de alta natura.

Gura de oxigen din online

In ciuda faptului ca este lansat in urma cu putin timp, utilizatorii vrea-ceva.ro sustin ca platforma le-a oferit optiunile de care aveau nevoie, atat in ceea ce priveste preturile, cat si ofertantii. Tot prin intermediul platformeii solicitantii au primit feedback de la alti utilizatori legat de ofertantii prezenti pe site.

Gandita sa fie cat mai utila pentru ambele categorii, platforma ii notifica in timp real pe ofertanti cu privire la fiecare cerere din domeniul si zona lor de interes, care isi construiesc credibilitatea prin recomandarile primite.

„Nevoia pe care noi o adresam la nivel de requesteri se rezolva momentan mai mult offline: ai nevoie de cineva specializat pe ceva, in primul rand intrebi un prieten sau un coleg sa-ti recomande pe cineva. Abia in plan secundar o rezolvi online. Insa partea de recomandari poate crea un marketplace transparent pentru ca se “cerne” piata de ofertanti”, explica antreprenorul.

Experiente pozitive pe vreau-ceva.ro

Chiar daca este la inceput, platforma a inregistrat deja primele reusite. Pentru un solicitant de fotografi au fost depuse 33 de oferte. Pe langa fotografii care si-au oferit serviciile, solicitantul a primit peste 10 sugestii de fotografi primite de la alti utilizatori.

Alte persoane au cerut serviciile unor nutritionisti si au avut de unde alege. La doar doua cereri au fost primite peste 10 oferte. Si in momentul de fata, pe vrea-ceva.ro sunt inregistrati ca ofertanti opt nutritionisti.

„Lucrurile incep sa se miste. Eu personal am pus o cerere pentru ceva modificari la instalatia electrica in apartament. In doua ore am fost contactat de un electrician, am putut sa vad pe profilul lui ca mai rezolvase la un requester ceva la panoul electric. A doua zi aveam modificarile facute, a fost super ok experienta”, adauga antreprenorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *