Din oras

Taximetriştii clujeni îi arată lui Boc şi administraţiei sale cât de inutili sunt

Cu voinţă, cetăţenii se pot lupta cu stupiditatea şi reaua voinţa autorităţilor locale. Taximetriştii clujeni îi administrează o lecţie de bun simţ lui Emil Boc care refuză din 2013 să majoreze preţurile pentru serviciile de taximetrie din Cluj-Napoca, deşi se arată politicianist indignat de inflaţie şi urmările acesteia. Nu înţelegem de ce politrucii trebuie să reglementeze piaţa şi nu cererea şi oferta pieţei, dar noi de multă vreme nu ne mai batem capul cu toţi UASCRiştii, UTECiştii şi activiştii securităţii reşapaţi în „democraţi” şi care se joacă de 30 de ani de-a capitalismul de cumterie.

Conform unei postări de pe site-ul Asociaţiei Taximetriştilor Clujeni, aceştia s-au logat la aplicaţia „Clever” iar aceasta le-a reglementat piaţa şi tarifele pentru cursele de noapte din perioada „Untold”. Să beneficieze toată lumea, conform cererii şi ofertei, noţiuni economice care-i sunt extrem de străine acestei îmbâcsite administraţii publice locale. Normal, când zaci în propriile băşini timp de 4 mandate, ajungi să crezi ca şi Funar (care a zăcut 3 mandate în băşini, cu ajutorul inteligenţilor votaci clueni), că piaţă e cu; varză, viezure, barză, mânz, nu cu cerere şi ofertă.

„Na, Primăria Cluj ca se poate și fără ajutorul vostru de a marii (sic!) tariful, sa nu aud după Untold voci din primărie ca se plâng ca taximetriști au acceptat majoritatea comenzilor doar prin aplicația Clever. Dacă Clever îți dă 30 RON pe cursa și primăria 2.25 pe Km, este ceva normal sa alegi Clever.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *