Rautacisme

De Untold ne vom lua din nou porția de nesomn, cu complicitatea #rezistacilor care acceptă derogare de la lege, dacă e pentru mațul și distracția lor

Există Legea 61 care este căcată (pardon, încălcată) in integrum de către autoritățile clujene de imediat sunt 5 ani. Nu există derogare de la această lege, există doar lăcomia de imagine a lui Boc în complicitate cu lăcomiile celorlalți: festivalierii să-și umple auzul, mațul şi vena, organizatorii teșchereaua, sponsorii să facă vânzare.

Urmările pișării cu boltă pe legi s-au văzut când cu moartea Aurei Ion, când cu moartea celor de la #Colectiv, acum cu ocazia tragediei de la Caracal. Dar festivalierii se vor distra dincolo de prevederile Legii 61, că sunt turiști și e frumos la Cluj. Au să și-o bage nițel în lege și se vor pișa nițel pe ea, ca și pe vot. Apoi, cu bateriile încărcate, plini de indignare, vor ieși să se joace de-a #rezistacii pe străzile Patriei. Fără să judece nici măcar o clipă consecințele micilor derogări de la lege pe care și le acordă lor, pentru mațul lor. Dă-i în mă-sa pe cei care protestează, nu înțeleg nimic, să se care. Cine nu e cu noi, este împotriva noastră!

Hai, distracție! Și, să sperăm, că nu are să se ăntâmple nimic deosebit nici de violul acesta asupra legii. Cât despre autorități, din primul an vi s-a sugerat să achiziționați sau să obligați măcar organizatorul să cumpere un gard antifonic. Vă scădea din para-ndărăt, de nu s-a făcut nimic?

Faceţi festival dragilor, puneţi muzica atât de tare până vă explodează timpanul, dar faceţi-o în cadru legal. Başca în spiritul democratic al drepturilor personale care se termină când le încalcă pe ale celorlalţi. Asta dacă sunteţi educaţi temeinic, nu cu spoială de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *