Din oras

Taximetrist de la Nova Taxi catre o clujeanca: „SUGI P**A!”

Clujul este cosul lui de gunoi, iar la orice atentionare raspunde cu injuraturi si intimidari. Este un angajat al Nova Taxi, care a jignit ieri o clujeanca in trafic. Tot scandalul a pornit dupa ce aceasta si-a „permis” sa-i atraga atentia sa nu mai arunce mizeria pe geam.

Lipsa de bun simt a unui taximetrist de la Nova Taxi a oripilat ieri o clujeanca aflata in trafic. Ramona Cuc a fost martora la o scena care nu are ce cauta intr-un oras cu pretentii.

„La 15.57 treceam podul peste Somes dinspre Parcul Mare spre Hotel Napoca, iar in fata mea, un nea’ taximetrist isi arunca pachetul de tigari mototolit si gol in plina strada. Eram in spatele masinii lui, ajung in 2 secunde langa geamul lui deschis (evident ca sa fumeze in masina, asa cum e firesc sa-si respecte clientii…) si ii spun simplu: „Ar fi indicat sa aruncati la gunoi mizeria, nu pe strada”. Raspuns prompt: „SUGI P**A!””, relateaza Ramona Cuc.

Lipsa de bun simt de care a dat dovada angajatul Nova Taxi nu se opreste aici. Acesta a inceput sa o urmareasca pe clujeanca pentru a-i arata „cine-i sefu’”.

„A intrat in sensul giratoriu intentionand sa o ia pe Octavian Goga, iar eu ma indrept spre Eremia Grigorescu, unde aveam de mers. Vede si face dreapta brusc si vine spre mine continuand sa injure. Urc pe trotuar, ma uit la indicativul lui, la firma de taxi, si ma pregatesc sa sun la companie. Cred cu tarie ca specimenele de acest gen trebuie sa dispara incet din oras, la fel ca si cei care deschid portiera la semafor si isi golesc in strada scrumiera plina de chistoace si multi alti ingalati si jegosi ca asta”, adauga aceasta.

Trei zile de suspendare pentru taximetristul nesimtit

Evident, clujeanca a sunat la NOVA TAXI si le-a explicat ca doreste sa reclame cele petrecute, dupa care a fost redirectionata catre site-ul companiei. Raspunsul companiei nu a intarziat sa apara, iar taximetristul s-a ales cu trei zile de suspendare.

„Va multumim pentru sesizarea dumneavoastra. Ne pare rau pentru cele intamplate si va asiguram ca majoritatea colaboratorilor nu sunt asa. Din pacate nu sunt angajatii nostri, ci sunt PFA carora Primaria Cluj le-a concesionat activitatea de transport in regim de taxi. Astfel, nu avem multe posibilitati de a-i sanctiona. Va impartasim opiniile si vom sanctiona taximetristul cu interdictia de a lucra timp de trei zile. Acesta ii va da timp suficient de gandire. Va multumim ca i-ati retinut indicativul si ne ajutati sa identificam si sa eliminam din firma elementele care ne fac numele de rusine”, se arata in raspunsul primit de Ramona Cuc.

Taximetristul nesimtit are indicativ 248 si conducea un Renault, numar de CJ … KGN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *