PORTRET

TĂTICI COOL – Ștefan Caraman, scriitorul care și-a scris cărți cu fiul în brațe: „Nu prea înțeleg generația cu bagaj lingvistic redus”

Scris de 41

Dacă v-a picat în mână vreo carte scrisă de Kaos Moon, probabil v-ați îmaginat că autorul este un sud-american cu limbaj colorat, singur și hotărât să profite la maximum de viață.

 

Am o surpriză: Ștefan Caraman, autorul de drept, e un tip cât se poate de normal, familist convins, care a lucrat într-o bancă și care are doi copii.

Nu e ușor să fii tată de femeie în toată firea, recunoaște și el. Pentru că tată rămâi tot restul vieții, trebuie doar să înveți să schimbi modul în care te raportezi la copil.

Și mai e și tată de adolescent. Din nou, o provocare, deoarece constată că reușește să comunice tot mai puțin verbal cu fiul său.

În calitate de tată al Alexandrei (25 ani) și al lui Ștefan Jr. (15 ani), nu ar putea să bage mîna în foc că e cool, dar știe că își iubește copiii și că îi va susține cât va putea.

Familia Caraman e modernă: are grup pe WhatsApp, iar acolo își lasă mesajele, împărtășesc momentele de peste zi, fac schimb de fotografii.

Urmăriți un interviu cu TATĂL Ștefan Caraman.ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 7 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 10 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 13 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 13 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 14 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 15 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 16 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 16 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 16 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 17 hours Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
 • Acum 18 hours Politica
  Fără niciun ștrand funcțional sută la sută în Cluj-Napoca, de imediat 20 de ani de mandat, Emil Boc anunță în presa de chitanțier ”OZN”-uri de natație. Știm, nu v-ați plictisit încă de povestea cu ce OSĂ avem în Borhanci
 • Acum 20 hours In vizor
  Ce se întâmplă cu polițele RCA de la Euroins? Practic lepoți pune în parbriz și toată lumea îți acordă prioritate. Restul sunt povești de gestionat criza
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE