PORTRET

TĂTICI COOL – Ștefan Caraman, scriitorul care și-a scris cărți cu fiul în brațe: „Nu prea înțeleg generația cu bagaj lingvistic redus”

Dacă v-a picat în mână vreo carte scrisă de Kaos Moon, probabil v-ați îmaginat că autorul este un sud-american cu limbaj colorat, singur și hotărât să profite la maximum de viață.

 

Am o surpriză: Ștefan Caraman, autorul de drept, e un tip cât se poate de normal, familist convins, care a lucrat într-o bancă și care are doi copii.

Nu e ușor să fii tată de femeie în toată firea, recunoaște și el. Pentru că tată rămâi tot restul vieții, trebuie doar să înveți să schimbi modul în care te raportezi la copil.

Și mai e și tată de adolescent. Din nou, o provocare, deoarece constată că reușește să comunice tot mai puțin verbal cu fiul său.

În calitate de tată al Alexandrei (25 ani) și al lui Ștefan Jr. (15 ani), nu ar putea să bage mîna în foc că e cool, dar știe că își iubește copiii și că îi va susține cât va putea.

Familia Caraman e modernă: are grup pe WhatsApp, iar acolo își lasă mesajele, împărtășesc momentele de peste zi, fac schimb de fotografii.

Urmăriți un interviu cu TATĂL Ștefan Caraman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *