Din oras

Targ de cadouri si concert de colinde la Iulius Mall

Targ de cadouri, spectacole dedicate sarbatorilor de iarna si numeroase premii ii asteapta pe clujeni la Iulius Mall in aceste zile. De joi pana duminica, in perioada 18 – 21 decembrie, pentru cei care inca mai cauta darurile perfecte pentru apropiaţi se desfasoara Targul de cadouri si decoraţiuni „Christmas Days”. La intrarea principala in Iulius Mall, spiridusii Mosului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri: jucarii si articole pentru copiii de toate varstele, dulciuri delicioase si bunatati culinare, decoratiuni deosebite, bijuterii si alte articole cu dichis.

Joi, de la ora 20.30, elevii Rock Academy isi dau intalnire pe scena din Iulius Mall Cluj, pentru a impresiona publicul cu un moment artistic care inglobeaza ceea ce au deprins intr-un an de studiu. „Christmas Rock” este un eveniment dedicat sarbatorilor de iarna si include 18 hituri interpretate de „rockeri” cu varste intre 7 si 16 ani.

Vineri, de la ora 17.00, clujenii vor avea prilejul sa asculte colinde traditionale la Iulius Mall. Artisti din cadrul Asociaţiei „Produs de Cluj” vor canta frumoasele melodii de iarna romanesti, care au fost transmise de generaţii intregi. Sambata va fi o noua zi in care colindele vor rasuna in Iulius Mall Cluj. De la ora 18.00, Lili Bunnell va oferi clienţilor un concert cu muzica de sezon.

Si in acest an, Mosul de la Iulius Mall Cluj este foarte darnic si ii invita pe clienţi sa „Retraiasca un Craciun de Poveste”. Cei care fac cumparaturi de minimum 100 de lei din magazinele preferate, pana pe 24 decembrie, au sansa sa fie rasplatiţi cu premii fabuloase. Duminica, 21 decembrie, ajutoarele lui Mos Craciun vor desemna primii castigatori ai tombolei, prin tragere la sorţi. Doi clienţi norocosi vor fi trimisi in vacanţa  la ski, pe partiile Puy Saint Vincent din Franţa, alaturi de perechea lor.  in urma extragerii vor fi anunţaţi si castigatorul unui voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M si alţi cinci clienţi care vor fi premiaţi cu cate un iPad Mini. Cele mai mari cadouri vor fi oferite in Ajunul Craciunului, atunci cand vor fi extrasi castigatorul unei cabane din lemn la cheie si cel al unui autoturism Mercedes GLK.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *