Eveniment

TÂLHARI DE TINERI: Au fost arestați după ce au intrat în casa unei bătrâne, au amenințat-o cu un cuțit și i-au furat banii

Doi tineri din comuna Cășeiu, județul Cluj, au fost arestați după ce au intrat în miez de noapte în casa unei bătrâne, au amenințat-o cu un cuțit și i-au furat banii.

  • Tinerii au intrat în casa femeii de 82 de ani, au amenințat-o cu un cuțit și i-au furat banii. Cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați despre faptul că o femeie în vârstă de 82 de ani, din comuna Cuzdrioara, ar fi fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările derulate de polițiști a reieșit că, la data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23.50, doi tineri cu vârste de 19 și 20 de ani, din comuna Cășeiu, ar fi pătruns prin efracție în imobilul în care se afla femeia, iar prin întrebuințarea de violențe și amenințări cu un obiect tăietor-înțepător, ar fi sustras, dintr-un corp de mobilier, suma de 1.700 de lei, ulterior deplasându-se în fugă de la locul comiterii faptei.

Activitățile investigativ-operative au condus identificarea cu celeritate a celor 2 tineri, fiind emis un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestora, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la sediul Poliției municipiului Dej în vederea continuării cercetărilor, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore. În urma percheziției, au fost găsite și identificate sume de bani și bunuri cu valoare probatorie, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 75%.

În data de 22 noiembrie a.c., aceștia au fost prezentați magistraților Judecătoriei Dej, care au admis propunerea de arestare preventivă, pe numele acestora fiind emise mandate pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.