Eveniment

TÂLHAR LA 27 de ani: A fost arestat preventiv după ce a agresat o femeie de 96 de ani şi i-a furat trei tablouri. A fost recuperat unul dintre tablouri

Un tânăr de 27 de ani a fost arestat, după ce a intrat prin efracţie în locuinţa unei femei de 96 de ani, a agresat-o şi i-a furat trei tablouri, au informat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

”La data de 3 februarie a.c., un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al uşii de acces, într-o locuinţă situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinţei, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras trei tablouri poziţionate pe un perete”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Cluj.

Tânărul a fost prins şi arestat preventiv pentru tâlhărie.

”În baza investigaţiilor derulate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi continuate în cadrul unei acţiuni alături de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Până în prezent a fost recuperat unul dintre tablouri”, se mai menţionează în comunicatul IPJ Cluj.