FOTOGRAFILA

Tablou cu polițiști locali în așteptarea lui Horodniceanu (presupunem)

Nu știm ce acțiune de amploare a fost joi după amiază în zona Podului Elisabeta din Cluj-Napoca, dar patru hăndrălăi cu girofare ocupau curva de la intrarea pe Splaiul Independenței, lângă Pdul Elisabeta. Ori îl așteptau pe ministrul Daea, să nu se-ncurce în transhumanță, ori era ceva conferință despre cum se freacă menta pe bani publici, ori aveau informații că poate trece fostul șef al DIICOT prin zonă și nu voiau să scape ocazia de a se lua în gură cu Horodniceanu.

Pentru cei care ați deschis mai târziu știrile, fostul șef al DIICOT, procurorul Horodniceanu, s-a luat în hură cu doi polițiști rurali care nu l-au recunoscut în toată plenitudinea lui de fost mare barosan pe ”crimă organizată” și l-au oprit să-l atenționeze că a depășit fără să semnalizeze.

Atât de tare s-a umflat orezul în procuror căăia nu știau ”cine e el” că a făcut țirkus și acum este ancheta de Inspecția judiciară a CSM.

Dar, deh, năravul lui ”nu știi cine sunt eu” este necesar la șoriciul gros al tuturor celor care gustă demnităi publice și încep să se creadă ”dumnezei”.