Vocea ta

Cartierul Elenei Udrea de la Pata Rât făcut praf de societatea civilă

De când adevăratul beneficiar al investiţiei Transilvania Smart City, Elena Udrea, e prin temniţele bulgăreşti, pe şantier bate vântul. În ciuda faptului că Boc se hărniceşte să „decontamineze” terenul pe banii clujenilor, aşa, ca de Urbanism de Cumetrie.

CITEŞTE ŞI: Emil Boc pregătește terenul pentru investiția imobiliară din Cluj a Elenei Udrea

Vorba activistului clujean Szakats Istvan: „Cine minte, și fură” – zice proverbul. „Şi e adevărat”, scrie acesta pe pagina de facebook a Clujului Civic, „că l-am verificat ieri la #TSC (investiţia imobiliară de după care ne „zâmbea” Elena Udrea).

Că tot aveam ieri emisiune la Radio Pata, am trecut cu bițigli pe la șantierul lui Lele Udrea, să văd ce se mai întâmplă pe acolo , că de vreo 2 săptămâni bate vântul pe acolo brutal, mai precis de când cu:

  1. condamnarea lui Lele
  2. aflarea faptului că TSC e obligat prin lege să mărturisească la potențialii clienți c-a „putie” pe la ei în ogradă.
  3. aflarea faptului că primăria nu doar știe că e mega-contaminat în zonă dar chiar caută partener norvegian să o curețe “inovativ”.

Pe vârful dealului, nici urmă de nimic (vezi video). Cum hoher? Dară oamenii promit o grămadă de lucruri gata la cheie cam într-un an, între care bineînțeles blocuri cu “apartamente de înalta calitate” , “sală de fitness” și awwwww “grădiniță și creșă”. Dar pe vârful dealului, acolo unde “osă” vină “cel mai mare Spa din Transilvania” plus “centru comercial” plus “grădiniță și creșă – donate primăriei” e nimic, da’ nu așa, ci nimic-nimic-nimic. În schimb se văd la picioarele tale, din stânga în dreapta Cantonului, Dallasul, Coastei, apoi rampa Salprest, rampa Terapia, rampa Salprest, rampa RADP, și epava de CMID.

Băi, îi de râsu-plânsu. Ok, băeții au încercat ei să bage grafică fercheșă pe videoul promoțional al TSC ca de Gloria Capitalismului, dar observând că de acolo lipsesc niște informații cheie, subsemnatul m-am simțit dator să-l ajustez un pic (vezi screenshoturi). Da’ mă gândeam, oare oamenii ăștia îs chiar așa de proști că nu știu să facă o filmare cu drona pentru propriul video promoțional în care să nu filmeze și Pata Râtul de lângă? Ca să descopăr că filmarea de fapt e furată. De la Dan Cristian Lenghel, care își postează dronările pe aci pe grup. Mvaaaaai, Transilvania Jmard City, mvaaaaaaaai. Hehehehehe.”