Din oras

Mortal Kombat în centrul Clujului între o cioară şi un şobolan

Dacă până acum ați crezut că le-ați văzut pe toate, vă înșelați amarnic. În „Clujul de cinci stele” nimic nu este imposibil, iar natura este de acord cu această afirmație. Un clujean a surprins o „luptă pe viață și pe moarte” în plină stradă, însă, contrar așteptărilor, în bătălia strașnică nu au participat oameni, ci o cioară și un șobolan de dimensiuni mari.

În imaginile surprinse de un locuitor din Cluj-Napoca se observă cum o cioară încearcă să ridice un șobolan de la sol trăgându-l de coadă, însă dimensiunile imense ale rozătoarei îi dau bătăi de cap păsării.

https://www.facebook.com/dan.donciu/videos/523296879471662

În imaginile surprinse de clujeanul Dan Donciu se observă cum o cioară încearcă să ridice un șobolan de la sol trăgându-l de coadă. Din filmare se observă că dimensiunile imense ale rozătoarei îi dau bătăi de cap păsării.

Evenimentul s-a petrecut joi, 12 mai, în jurul orei 19:00, pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca. Dan Donciu nu a văzut deznodământul luptei dintre șobolan și cioară, deoarece filmarea a fost făcută din mașină, iar în spatele său se formase coloană.