Din oras

Svajczer Csaba s-a băgat din nou în seamă la Zilele Culturale Maghiare. Până când mai este tolerat acest impostor?

Scris de 2,305

Svajczer Csaba a devenit cunoscut clujenilor şi nu numai prin faptul că şi-a permis să acționeze în forță asupra Oanei Mardare, tânăra care a întrerupt discursul susținut de un membru al Noii Drepte la mitingul anti-homosexualitate desfășurat în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. La o lună după ce Primăria a denunţat contractul cu Asociația Organizația Generală Voluntară Pentru Prevenirea Faptelor Antisociale al cărui membru este Svajczer Csaba, “şeriful” Clujului este tolerat de instituţiile statului care ar trebui să ia atitudine.
 
La UNTOLD, pentru instituţiile de forţă ale României (ANAF, OPC, ITM, ISU, Jandarmerie, BCCOA), accesul a fost condiţionat de prezenţa pe mână a brăţării în timp ce impostorul Svajczer Csaba se plimba prin incinta UNTOLD fără această brăţară, fiind mai şmecher şi mai important decât Jandarmeria sau alte instituţii ale statului. 
 
Ziar de Cluj a demontat pas cu pas butaforia de minciuni pe care acest escroc a ţesut-o, arătând că Svajczer este doar un bătrânel senil, care se bagă singur în seamă, din păcate, cu largul concurs al lui Emil Boc, care a semnat un acord de colaborare cu asociaţia impostorului. 
 
În luna iulie 2017, Primăria Cluj-Napoca a denunţat contractul de cooperare (încheiat în 2014) cu Asociația Organizația Generală Voluntară Pentru Prevenirea Faptelor Antisociale al cărui membru este Svajczer Csaba, cel care şi-a permis să o bruscheze pe Oana Mardare. Motivul renunţării la protocol din partea Primăriei a fost acela că nu mai este oportună continuarea colaborării.
“Între Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Direcția Poliția Locală și Asociația Organizația Generală Voluntară Pentru Prevenirea Faptelor Antisociale a fost încheiat protocolul de cooperare nr.35200/29.01.2014, având ca obiect participarea Asociației O.G.V.P.P.F.A, la acțiuni de voluntariat, fără scop lucrativ, pentru prevenirea Faptelor Antisociale. Prin adresa nr. 93174/23.02.2017 înaintată Asociației Organizația Generală Voluntară Pentru Prevenirea Faptelor Antisociale, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Direcția Generală Poliția Locală a denunțat unilateral protocolul de cooperare mai sus menționat, considerând inoportună continuarea acestuia”, se arată într-un răspuns transmis de Biroul Mass-Media din cadrul Primăriei, la solicitarea Ziar de Cluj.
Recent, un clujean ne-a transmis la redacţie o imagine realizată în Parcul Central în timpul desfăşurării Zilelor Culturale Maghiare, imagine în care se vede cum impostorul Svajczer Csaba, cu  legitimaţia în piept s-a băgat singur în seamă. Ce s-ar fi întâmplat dacă în cadrul evenimentelor culturale desfășurate cu ocazia ZMC s-ar fi petrecut un nou “incident Mardare“? Se pare că instituțiile statului conferă legitimitate şi tolerează în continuare atitudinea de şerif a lui Svajczer din moment ce îi permite acestui individ să uzeze de o legitimaţie fără nicio valoare.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours Din oras
  Începe vara festivalieră! ”Cluj Pride”, festivalul minorităților sexuale, se va desfășura anul acesta între 6 și 12 iunie
 • Acum 12 hours Rautacisme
  Mare minune la Cluj! Au reînceput pe bune lucrările la podul Porțelanului
 • Acum 14 hours Rautacisme
  În Clujul Verde, de „Vinerea Verde”, care împlinește imediat un an, până și primarul Boc era să plătească bilet aiurea-n tramvai!
 • Acum 14 hours Justitie
  Vanessa Youness, iubita lui Gelu Oltean, condamnata definitiv la inchisoare
 • Acum 15 hours Politica
  NICIO EMOŢIE: Alegeri PNL: Lucian Bode (Sălaj) e noul număr 2 în partid ca secretar general. Dan Motreanu e prim-vicepreședinte după ce Virgil Popescu, favoritul președintelui Ciucă, s-a retras în ultimul moment
 • Acum 15 hours In vizor
  Nu reușesc să-l modernizeze în 10 luni și propun un nou termen. Șantierul din Parcul Operei se va încheia pe «final 2022»
 • Acum 15 hours In vizor
  Zice Mircea Abrudean: Misiunea mea este de coordonare a Cancelariei și de a fi un bun sfetnic pentru premier. Aveţi grijă, domnule Ciucă, că şi Uioreanu a ajuns la pârnaie după ce a fost “sfetnicit” de Abrudean!
 • Acum 15 hours Politica
  Alexandru Rafila: 40% din intervențiile Ambulanței se rezolvă la domiciliul pacientului. E nevoie de centre de medicină primară
 • Acum 15 hours General
  Bone Ferenc si-a marturisit crima. Barbatul sustine ca intrat in depresie in ultimii doi ani, de cand s-a aflat ca e violent
 • Acum 16 hours In vizor
  Declarații de neimaginat ale fostelor iubite ale lui Bone Ferenc: “Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică
 • Acum 17 hours In vizor
  Clujenii cer autorităţilor statului să îşi facă datoria şi să verifice ce au făcut şi fac cei de la CJ Cluj şi RADP Cluj-Napoca la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor
 • Acum 17 hours Justitie
  Seful DNA Cluj a dispus trimiterea in judecata a vicepresedintelui CJ SUCEAVA!
Citește și...
Recomandările redacției