Editorial

Susca trebuie demis! Cand birocratia omoara un copil

Scris de 1,109

O fetita, Sara Maria, a murit din cauza nesimtirii unui “manajer” clujean pentru care hartiile conteaza mai mult ca o viata. Ziar de Cluj, pe care il conduc, a scris in ultimul an cel putin 7 anchete pe tema jegului din spitalul condus de Susca si cu privire la deciziile stupide emise de acesta. Presa nationala ne-a preluat subiectul numai atunci cand a fost vorba de o moarte de copil, altfel i-ar fi durut in cot. Este trist, dar si mai trista e nepasarea pesedistului Banicioiu, ministrul Sanatatii, care il lasa pe acest Susca in continuare pe functie.

Pe toti desteptii ce comenteaza ca legea si hartogaraia stupida primeaza in fata unei vieti de copil, ii rog sa imi raspunda sincer: daca era vorba de copilul lor, ar fi zis la fel??? mai ales ca nu discutam decat de o aberatie, acel copil ar fi fost operat nu de un tractorist, ci de profesorul Ciuce, chirurg cu 20 de ani de experienta, om care a salvat sute de copii.

Mai, oameni buni, chiar atat de orbi am ajuns? Imi pare nespus de rau pentru parintii Sarei Maria. Acum sunt si mai neimpacati, bietii de ei, fiindca n-au putut sa beneficieze nici macar de mica sansa ce au avut-o! Il sustin pe Profesorul Ciuce cu toata forta mea! Ii voi ajuta pe parintii indurerati platind serviciile unui avocat de top din Cluj care sa il dea in judecata pe Petru Susca!

Jos cu Susca, acest contopist economist care trebuie nu sa isi dea demisia, ci sa fie demis de urgenta!ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 mins Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 18 mins Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 2 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 2 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 3 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 3 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 3 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 6 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
 • Acum 6 hours Politica
  Grindeanu: “Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers”. Grindeanu l-a pus administrator la Tarom pe fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD
 • Acum 8 hours PubliNews
  Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli vin la Sports Festival!
 • Acum 9 hours Eveniment
  “Trotinetista” care a fugit duminică de la locul accidentului după ce a lovit un pieton s-a predat poliţiei
 • Acum 9 hours Politica
  CIOLOŞ TOT MAI PĂRĂSIT. Vlad Voiculescu anunță că nu pleacă din USR, într-un mesaj intern pentru filiala București pe care o conduce: ”Nimeni din conducerea filialei, reprezentanții noștri în Parlament, consiliile general și de sector nu pleacă. Rămânem aici și construim mai departe în USR”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE