Rautacisme

Șurubaru e în discuții avansate pentru o linie de autobuz între aeroport și gară. Doh`, da 5-ul ce face?

City-managerul Gheorghe Șurubaru gafează din nou. Acesta anunță la radio cu surle și trâmbițe că există discuții avansate pentru o linie de transport în comun între gară și aeroport. Singura problemă este că Șurubaru a făcut anunțul puțin cam târziu, 7 ani mai târziu. În acest moment o astfel de linie există deja și este funcțională din 2013.

”S-a discutat deja, suntem în discuții avansare cu domnul director Liviu Neag pentru înființarea câtorva linii noi de transport în municipiu la sesizarea cetățenilor. Una dintre ele se referă la o linie între gară și aeroport, care dacă se finalizează toate procedurile și va fi stabilit traseul se va implementa destul de repede. Linia de la gară poate să se deplaseze și prin centru să facem o legătură directă aeroport gară ceea ce este foarte normal”, a declarat Gheorghe Șurubaru.

Normal este ca city-managerul să știe că în acest moment în oraș există o astfel de linie, nr. 5, care fucționează încă din 2013. Inițial linia trebuia să fie expres însă au existat nemulțumiri din partea călătorilor din Someșeni deoarece în acest cartier exista o singură linie de transport în comun. CTP a trebuit să renunțe la ideea de linie expres care să oprească doar în anumite stații.

Aparent, acum va exista o altă linie de autobuz care va face legătura dintre aeroport și gară, poate că de această dată autobuzul îi va aștepta pe călători la terminalul de sosiri, așa cum se întâmplă în toate orașele europene civilizate și nu îi va lăsa pe pasageri să care bagajele după ei până în stația situată în afara aeroportului.

Sau poată că Șurubaru se referă la trenul metropolitan cel care are nevoie să fie cheltuite milioane de lei, în condițiile în care vechile stații cfr pot fi modernizate și folosite pentru un transport alternativ pe calea ferată. Dacă Boc și ai lui din primărie nu știu despre ce stații vorbim, le reamintim, Ziar de Cluj a făcut și un fimuleț ca s să nu aibă motive să spună că nu au știut sau nu au găsit.

Citește și:

VIDEO: Trenul Metropolitan chiar există. Doar că Boc trebuie să se sature odată de propriile-i minciuni și să discute serios acest proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *