In vizor

Surprize, surprize! Orele de la școală ale unui elev clujean s-au mutat la jocurile de noroc din incinta unei agenții LOTO

Pe lângă jocurile loto cu numere, Loteria Română are și un joc care se numește video loterie. Aceste jocuri „video loterie” se găsesc în majoritatea centrelor de loterie din țară, iar pentru a putea funcționa trebuie să fie legate între ele.

Vizitând unul dintre centrele Loteriei Române din Cluj-Napoca, am avut surpriza ca în loc de persoane majore care să pună bilete la 6/49, să găsim un tânăr școlar care juca de zori la video loterie. 

Accesul persoanelor sub 18 ani este total interzis în Agențiile Loto. Băiatul care juca la video loterie nu părea să aibă 18 ani. Ba chiar mai mult, acesta purta după el un ghiozdan, ceea ce indică faptul că a chiulit de la ore. Elevului I s-a permis fără nicio restricție accesul la jocurile de noroc.

„Este total interzis chiar și accesul în agențiile loto a persoanelor sub 18 ani. Noi la intrarea în unități avem un afiș mare cu verde unde scrie că e interzis accesul persoanelor sub 18 ani”, spune unul dintre angajații Loteriei Române.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *