In vizor

Submarine Pub functioneaza ilegal in inima Clujului! Al doilea bar al lui Boanfa si Vig va fi suspendat! JOBEN Bistro a functionat noua luni in ilegalitate!

Cel mai nou si mediatizat local din Cluj-Napoca, Submarine Pub, nu a primit autorizatie de functionare din partea Primariei Cluj-Napoca. Cu alte cuvinte, pub-ul controlat de Vig Norbert si manageriat de Andreea Boanfa functioneaza ilegal  chiar in buricul targului.

Proprietarul localului a depus actele, dar inca nu a primit autorizatie de functionare. Faptul ca localul a fost deschis inainte de a primi autorizatia necesara este impotriva legii”, ne-au spus reprezentantii mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca.

Sorin Olteanu, seful Serviciului control comercial din cadrul Politiei Comunitare a declarat pentru Ziar de Cluj ca va efectua un control la Submarine Pub si ca proprietarii, pentru ca au incalcat legea, vor primi o amenda cuprinsa intre 400 si 1.000 de lei, iar activitatea localului va fi suspendata.

Se vor aplica prevederile legii 99/2000, care spune ca  orice exercitiu comercial se desfasoara numai de catre comercianti autorizati in conditiile legii”, a spus Sorin Olteanu.

Se pare ca lui Vig Norbert nu ii sunt deloc straine ilegalitatile. Conform reprezentantilor Primariei Cluj-Napoca, desi Joben Bistro a fost deschis in luna februarie a anului trecut, localul a primit autorizatie de functionare abia in noiembrie 2014. Ceea ce inseamna ca bistro-ul a functionat ilegal timp de noua luni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *