Anchete

STRICTSECRET.RO: Rochester Bank este o TEAPA financiara imensa! Strict Secret are dovada OFICIALA! Procurorii trebuie sa intervina

Sute de scrisori FALSE de garantie au fost emise de un grup infractional din Bucuresti pentru diverse companii romanesti sau straine.

Dis de dimineata, apele s-au agitat considerabil in Bucurestiul sulfuros al teparilor financiari. La Fratellini, pe Calea Floreasca, mai multi tepari reuniti in jurul lui Dragos Cucia si Radu Francu s-au strans sa vada „ce si cum”, ce e cu dezvaluirile jurnalistului „ala”, Liviu Alexa, si de ce se intampla „toate astea”.

In acelasi timp, alta gasca de smenari financiari, reuniti in jurul firmei Finance One IFN, ascunsi sub brandul penal Capidava, au incercat sa ia legatura cu mine prin domnul Vlad Ghinescu ca sa ma intimideze. Le-am raspuns frumos ca randul lor abia urmeaza, insa ii anunt deja ca le-am pozat limuzinele cu care parcheaza pe la Casa Presei: Ghinescu are 2 BMW X5 facute pe comanda la 180 000 de euro bucata, Alex Floroiu conduce un Mercedes G63 AMG, Oleg Burlacu are un Porsche Cayenne Turbo S, deci, Ghinescule, aveti rabdare, ca va vine si voua randul la ancheta, oameni suntem, nu pot sa le fac pe toate :), dar zi-i la Floroiu ca nu uit de el.

Azi noapte am detonat o nucleara care va avea cel putin cateva explozii in lant de natura sa scoata la iveala serparia financiara din jurul Rochester Bank. 

Citește mai mult pe: strictsecret.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *