In vizor

STRICT SECRET: Ucrainienii au doborât accidental atât MIG-ul Lancer cât și elicopterul PUMA. Gulerele albe din România tac pentru că ”așa trebuie”

Atunci când jurnalist tânăr fiind am publicat cele mai tari dezvăluiri despre ”prăbușirea” elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, o întreagă Românie mi-a sărit în cap, căci erau momentele în care Raed Arafat era divinizat de o țară întreagă și orice scotea pe gură era catalogat drept adevăr supra dumnezeiesc.

Dosarul Siutghiol a fost clasat de procurori în 2019, într-o zi de decembrie sordidă, la cinci ani de la accident. Pe o vreme însorită, cu vizibilitate perfectă, patru oameni aflați la bordul unui elicopter performant SMURD, au murit pe lacul Siutghiol prăbușindu-se la capătul de nord al stațiunii Mamaia. Salvatorii au murit, dar am văzut atunci un lung șir de bâlbe ale forțelor de intervenție, care au demonstrat lipsă de coordonare, lipsă de pregătire și de dotare funcțională.

La câteva zile de la izbucnirea conflictului militar din Ucraina, se întâmplă ceva incredibil de ciudat. O aeronavă MIG 21 Lancer dispare de pe radar în timpul unei misiuni de patrulare aeriană deasupra Dobrogei pierzând legătura radio cu turnul de control. Pentru că suntem un popor de proști, cu toții am acceptat ”duma” din comunicările oficiale ale Statului Român, potrivit cărora pilotul ”raportase condiții de vreme nefavorabile și primise ordin să se întoarcă la bază”. Nici vorbă de așa ceva!

Ce nu știe ”pulimea” este că acel MIG făcea parte dintr-o formație de două avioane. Și că, incredibil, să crezi și să accepți că un pilot cu 570 de ore de zbor la activ poate să piardă controlul subit al unui asemenea avion… e mult.

România e țara tuturor posibilităților, unele foarte triste. Așa că foarte puține minute mai târziu, șapte români aflați la bordul unui elicopter IAR 330 PUMA mor în căutarea MIG-ului, trimiși fiind de MApN ”să cerceteze împrejurările”.

România acceptă cele câteva sicrie ca și cum nu s-ar fi întâmplat mare lucru, plângând puțin pentru că au fost niște eroi și acceptând manipularea oficială a canalelor de comunicare formale și subterane ale Statului Român.

În fapt, iar asta o spunem în EXCLUSIVITATE pe STRICT SECRET, care a vorbit cu surse apropiate ale familiilor celor decedați în elicopterul PUMA, cei care au urcat în acel elicopter știau că merg să recupereze sau să investigheze un MIG doborât, nu un MIG prăbușit sau pierdut.

Singurul motiv pentru care nu publicăm informațiile și discuțiile pe care le avem este faptul că cei care ni s-au adresat, parte din familiile îndurerate, nu înțeleg că ar putea avea probleme reale sau probleme mari dacă am dezvălui și alte detalii, pentru că au fost ”debrifați” de structuri speciale ale Statului Român și li s-a pus în vedere să tacă.

Ce nu înțeleg unii deștepți din structurile de informații ale României este că un sicriu în care se află copilul tău mort este mai puternic decât Constituția, secretul militar sau starea de război.

Următoarele informații nu le veți găsi în media main-stream. Antena 3 preferă să citească în ochii lui Putin dacă a făcut caca azi dimineață sau dacă are cancer. De fapt, toată presa românească, cu mici excepții, este anesteziată de banii politici proveniți de la AEP.

MIG-ul românesc a fost doborât de o rachetă anti-aeriană de tip S-300PS aparținând forțelor armate ale UCRAINEI. Deși MIG-ul circula în spațiul aerian al României a fost doborât din greșeală de către ucrainieni, lucru care dovedește incompetența unor militari din acea armată.

CITEȘTE PE STRICT SECRET CARE: este adevărul în ceea ce privește prăbușirea” MIG-ului.