Din oras

Strâmtoratul buget al Clujului OSĂ dea 270.000 lei pentru niște studii privind un pasaj subteran sau suprateran în zona străzii Oașului-Bulevardul Muncii. Acestea OSĂ mucegăiască într-un sertar alături de celelalte din Mărăști, Clinicilor, Tăietura Turcului…

Scris de 374

Astăzi a fost rândul trompețicii lui Boc, Dan Tarcea, să ne spună de la o emisiune de chitanțier ce OSĂ se facă în Cluj-Napoca. OSĂ se facă niște studii pentru realizarea unui pasaj rutier (subteran sau supratera, astea-s mici detalii) în zona intersecției Bulevardului Muncii – Oașului. Când OSĂ se facă și pasajul, Dumnezeu, în marea mila Sa va ști.

Procedura de achiziție directă a fost lansată la începutul lunii martie 2023, în prezent aceasta se află în faza de deliberare. Există o singură ofertă depusă de către Cit Drum Proiect din Beclean, județul Bistrița Năsăud. Contractul a fost estimat la 270.000 de euro.

Prin urmare, să derulăm banda și să-l ascultăm pe Dan Tarcea recitând poezia lui ”un proiect la care demarăm studiile”. Că vorba banului public risipit pe chestii care sfârșesc la sertar: ”Totul începe cu un studiu”.

Un studiu prin care cineva își propune ceva. De data aceasta ”noi”, Primăria municipiului Cluj-Napoca, își propun ca ”acolo să facem un pasaj fie subteran, fie suprateran”. Dar asta OSĂ o spună specialiștii după ce vor primi 270000 de lei – un fleac.

Care fleac OSĂ fie inutil din moment ce trompețica lui Boc ne spune că: ”Din păcate, nu vom putea rezolva toate intrările ca să facem printr-un pasaj subteran sau suprateran toate intrările, pentru că discutăm de intersecții cu Oașului, discutăm de un acces la magazinul Auchan și în zona străzii Valea Fânațelor, discutăm de Bulevardul Muncii dar, cu siguranță, specialiștii vor găsi soluții astfel încât să putem descongestiona traficul acolo.”

Și dă-i și luptă cu vorbele.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 13 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 14 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 17 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 20 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 20 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 22 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 22 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 22 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 23 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 23 hours Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
 • Acum 1 day Politica
  Fără niciun ștrand funcțional sută la sută în Cluj-Napoca, de imediat 20 de ani de mandat, Emil Boc anunță în presa de chitanțier ”OZN”-uri de natație. Știm, nu v-ați plictisit încă de povestea cu ce OSĂ avem în Borhanci
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE