Din oras

Strada Uliului o ia din nou la vale. Plombările făcute de Primărie au rezistat o zi – VIDEO

Strada Uliului reprezintă un pericol pentru cei care locuiesc acolo. Strada a luat-o din nou la vale și au apărut adevărate cratere în carosabil. Primăria a încercat să intervină cu lucrări de plombare, însă craterele au fost la loc o zi mai târziu.

Un clujean a reușit să filmeze gropile adânci care au apărut pe stradă, atât înainte de intervenția celor de la RADP, cât și după. În acel loc este nevoie de o consolidare a străzii, simple plombe nu sunt suficiente.

Strada a început să se deterioreze odată ce zona a devenit extrem de ofertantă pentru dezvoltatorii imobiliari. Strada îngustă, fără trotuare și nemodernizată a fost repede avariată de toate mașinile care se deplasau zilnic spre șantiere. De altfel, în 2020. un proiect imobiliar a cauzat o surpare a străzii și a fost nevoie atunci de intervenția autorităților pentru a-l obliga pe cel care construia să consolideze strada înainte de continue cu proiectul.

Citește și:

Strada Uliului s-a SURPAT din cauza unui proiect imobiliar: beneficiarul, OBLIGAT să consolideze terenul și să repare strada

Însă clujenii au continuat să reclame starea în care se găsea strada, solicitând Primăriei să intervină cu lucrări de modernizare. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că strada Uliului s-a surpat din nou, iar lucrările de plombare s-au dovedit a fi ineficiente. Primăria este obligată acum să modernizeze strada care a devenit un pericol public.