Din oras

Strada Regele Ferdinand, spartă din nou pentru o intervenție de urgență, la început de an școlar

Scris de 371

Strada Regele Ferdinand, cea mai veche arteră din zona centrală a orașului, este spartă din nou. 

Lucrările de modernizare a străzii Regele Ferdinand s-au încheiat în iunie 2020. 

După finalizarea proiectului, artera a fost spartă în repetate rânduri pentru remedierea diverselor defecțiuni sau pentru lucrări la rețelele de utilități.

CITEȘTE ȘI: Strada Regele Ferdinand, modernizată recent pe fonduri europene, este spartă pentru lucrări la rețelele de utilități

Acum, după perioada festivalieră, centrul Clujului smart este din nou spart, chiar la început de an școlar când traficul a devenit tot mai aglomerat. 

CITEȘTE ȘI: Se sparge din nou strada Regele Ferdinand, după ce Primăria s-a spart în figuri cu inaugurarea ei

Potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, lucrările de pe strada Regele Ferdinand reprezintă o intervenție a companiei de apă.

CITEȘTE ȘI: Risipa fondurilor europene a la Boc: proaspăt asfaltată, strada Regele Ferdinand este spartă din nou VIDEO

Lucrările de execuție au fost realizate de SC Diferit SRL, cu o durată inițială de execuție de 11 luni, însă termenele au fost depășite. 

CITEȘTE ȘI: Calvarul de pe Ferdinand continuă: 6 luni de șantier, cu pietoni printre mașini și trotuare impracticabile

Valoarea totală estimată a proiectului a fost de 23.056.184,98 lei, din care valoarea nerambursabilă solicitată este de 21.425.503,55. Proiectul a fost realizat de Primăria Cluj-Napoca prin fonduri europene – Programul Operațional Regional 2014-2020.

CITEȘTE ȘI: Strada Regele Ferdinand, cea mai veche din Cluj-Napoca, a fost modernizată și redată clujenilorULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 15 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 16 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 19 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 19 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 20 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE