Rautacisme

Stefania Ferencz," blonda lui Boc", tine la secret informatiile despre SHARE

Este a opta zi de cand nu am primit informatii publice despre forma de angajare a Dianei Apan la Primaria Cluj-Napoca. Reamintim ca ea este angajata la Primarie, dar de fapt lucreaza la Federatia SHARE. In tot acest timp, reprezentantii Primariei nu reusesc sa ne dea un raspuns simplu: in ce forma este angajat PR-ul de la SHARE la Primarie si in ce forma a fost detasata la Federatia SHARE.

Daca n-o fi de vina pentru lipsa de reactie si raspuns Iulia Persa, sefa Biroului mass-media din Primarie, cu siguranta este Stefania Ferencz, fosta sefa de cabinet a lui Emil Boc. “Blonda lui Boc” face legea in Primaria clujeana, iar gurile rele spun ca ea a dispus, in mod expres, sa nu plece nicio informatie despre Federatia SHARE din institutie.

Sa nu uitam ca Stefania Ferencz isi permite sa faca ce vrea intr-o institutie publica, chiar daca ea e din prelungiri in prelungiri pe functia pe care o ocupa. Ea este in continuare director general al Directiei de Comunicare, detasarea ei prelungindu-se fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *