Justitie

Steagul DNA Cluj se pensionează! Femeia care intra la toate procesele de corupție se retrage definitiv

Scris de 360

Șoc în justiția clujeană. Una dintre cele mai celebre femei din magistratura clujeană, doamna procurorul Meda Titu, și-a cerut pensionarea. Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat solicitarea în unanimitate. 

Meda Titu, sau blonda de la DNA Cluj, era un soi de steag al instituției, fiind pusă în rolul de procuror de sală în mai toate dosarele sonore de corupție. Meda Titu împărețea ”rolul” cu actuala șefă a DNA Cluj, Anca Mărincean, despre care spun sursele că s-ar îndrepta și ea spre pensionare. 

Meda Titu a reprezentat Statul din partea Ministerului Public în dosare sonore precum cele în care apar următorii: Rareș Pop – ex șef ISCTR IT 4, Daniel Don – ex director al AJOFM Cluj, Mihai Chezan – trimis în judecată pentru Țeapa Tower, Cătălin Cherecheș – primarul din Baia Mare. Aceasta a intrat la DNA Cluj direct de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, în urmă cu șase ani, prin avizul CSM. În aceeași perioadă au intrat în DNA și celebrul procuror Ardelean Cristian Marius, la Serviciul Teritorial Bihor. 

Reamintim că anul acesta au părăsit Serviciul Teritorial Cluj al DNA și procurorii Annemarie Cireap (plecată la Parchetul Curții de Apel Cluj) și soțul ei – Ciumărnean Vasile (plecat la Parchetul General). 

Citește și: EXCLUSIV Plecări ”cu cântec” din DNA Cluj. Un cuplu celebru de procurori se ”împrăștie”

Sursa foto: Clujust.roULTIMA ORĂ

 • Acum 4 mins In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 42 mins Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 1 hour In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 2 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 3 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 3 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 4 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 6 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 6 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 7 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 9 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE