Justitie

Steagul DNA Cluj se pensionează! Femeia care intra la toate procesele de corupție se retrage definitiv

Șoc în justiția clujeană. Una dintre cele mai celebre femei din magistratura clujeană, doamna procurorul Meda Titu, și-a cerut pensionarea. Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat solicitarea în unanimitate. 

Meda Titu, sau blonda de la DNA Cluj, era un soi de steag al instituției, fiind pusă în rolul de procuror de sală în mai toate dosarele sonore de corupție. Meda Titu împărețea ”rolul” cu actuala șefă a DNA Cluj, Anca Mărincean, despre care spun sursele că s-ar îndrepta și ea spre pensionare. 

Meda Titu a reprezentat Statul din partea Ministerului Public în dosare sonore precum cele în care apar următorii: Rareș Pop – ex șef ISCTR IT 4, Daniel Don – ex director al AJOFM Cluj, Mihai Chezan – trimis în judecată pentru Țeapa Tower, Cătălin Cherecheș – primarul din Baia Mare. Aceasta a intrat la DNA Cluj direct de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, în urmă cu șase ani, prin avizul CSM. În aceeași perioadă au intrat în DNA și celebrul procuror Ardelean Cristian Marius, la Serviciul Teritorial Bihor. 

Reamintim că anul acesta au părăsit Serviciul Teritorial Cluj al DNA și procurorii Annemarie Cireap (plecată la Parchetul Curții de Apel Cluj) și soțul ei – Ciumărnean Vasile (plecat la Parchetul General). 

Citește și: EXCLUSIV Plecări ”cu cântec” din DNA Cluj. Un cuplu celebru de procurori se ”împrăștie”

Sursa foto: Clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *