Rautacisme

Statia de metrou Teilor din Floresti, INUNDATA dupa viitura! Metroul clujean oprit timp de o ora. De ce nu se acopera gurile de metrou cand ploua???

Sute de clujeni au fost nevoiti sa astepte asta seara cuminti in vagoanele de metrou din statia Teilor (Floresti), dupa ce o furtuna teribila ce a degenerat intr-o viitura a facut o extorsiune apoasa inundandu-se peronul pana la roti. 

„Apa intra prin plafou, prin tavane, pe la stalpicii de acces la metrou, nu am putut ca sa iesim din vagoane timp de multe minute, cred ca vreo douazeci. Pai, asta nu e bine! Degeaba avem metrou daca tre’ sa stam in el cand vine ploaia! Atuncea de ce s-au cheltuit atatia bani? Pai, va zic, decat asa, mai bine erea la suprafata, ne ploua, se indunda strada Teilor, mai iesea copiii la joaca pe ploaie ca in copilarie, il injuram 3 ceasuri pe Sulea si aia era! Eu is suparat fiindca am vrut sa pun la pariuri pe meciul Voluntari-Viitorul ca bate Craiova, si nu am mai apucat pentru ca nu ni s-a dat voie sa iesim din vagoane. O porcarie!”, ne-a declarat Ionut Geanta, un clujean de etnie rroma suparat, care lucreaza in domeniul serviciilor video chat in primariile clujene.

Pana la aceasta ora, Compania Metro Cluj (CMC), prin directorul sau Liviu Neag, nu a oferit nicio explicatie despre aceasta problema de proiectare despre care societatea civila avertizase in trecut.

Kos Karoly, pensionar, fost arhitect, ne-a spus parerea sa prin telefon: „Domnule, au fost proiectate rau gurile de metrou. ce era asa de greu sa se puna o copertina de rafie cu fermuair pentru situatiile meteo dificile?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *