Din oras

Clasic: Clujul, sub ape. Varianta Mănăștur-Zorilor, închisă

Varianta Manastur-Zorilor este inchisa, iar un echipaj de politie se află în zona. Astfel, circulația în zona este blocată. Politia a luat masura inchiderii strazii pentru siguranta conducatorilor auto. Altfel, situația este deja una clasica: dupa fiecare ploaie de vara ori precipitații mai abundente, strazile din Cluj sunt acaparate de apa, iar circulația în oras este blocată. Și în acest caz, Clujul nu se dezminte: dacă Someșul nu a devenit nicicum navigabil, după orice ploaie poți naviga în voie pe străzile cuprinse de ape.

str Ceahlău

ori

str Campului

Varianta Manastur Zorilor, inchisa dupa ce a devenit navigabila

„Au fost primite apeluri pentru subsoluri inundate pe străzile G. Antipa, M. Zsigmond și Câmpului.

De asemenea, este solicitată intervenția pompierilor pentru a evacua apa din două apartamente situate la demisol și trei subsoluri pe strada E. Lovinescu din municipiul Cluj-Napoca.

A fost înregistrat un apel privind faptul că o mașină a rămas blocată pe strada Frunzișului, însă apelantul a precizat că nu se află nimeni în pericol.

Pe strada M. Kalman a fost semnalat faptul că apa a adus pe carosabil mai multe aluviuni.

În aceste momente sunt dislocate patru autospeciale și patru motopompe transportabile pentru evacuarea apei acumulate”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

După cum precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj, este posibil ca apa să se retragă din aceste locații imediat după încetarea precipitațiilor.

 

 

 

 

 

sursa capturi: infotraficjudcluj/facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *