Din oras

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Danilleo”, din Cluj-Napoca, a fost dotat cu 3 ventilatoare noi

După trei luni de lupte cu sistemul, C.E.R.T. Transilvania a reușit, în sfârșit, să doteze Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Danilleo” din Cluj-Napoca cu 3 ventilatoare tip MEK MV2000 – non-invaziv/invaziv staționar.

Community Emergeny Response Team – Detașamentul de Intervenție la Dezastre a  lansat în luna aprilie campania de strângere de fonduri #SOLIDARI, ce are ca scop achiziționarea de aparatură și echipamente medicale de protecție pentru spitalele din Cluj.

Până acum, CERT Transilvania a reușit să doneze nu mai puțin de 460 de viziere realizate de voluntarii asociației. 10.000 de perechi de mănuși, măști, săpun, saci de gunoi și alte consumabile au ajuns la centrele de carantină din Huedin și Băișoara, iar Serviciul de Ambulanță Județean și Inspectoratul Județean de Poliție Cluj au primit 200 de măști, 2.000 de mănuși și 40 de litri de dezinfectant. Alți 300 de litri au ajuns la centrele de carantină.

Reprezentanții CERT Transilvania susțin că riscul nu a trecut încă și războiul abia a început, dar împreună vor putea învinge, solidari până la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *