Din oras

Spitalele Clujului platesc sume ce difera de la cer la pamant pentru aceleasi servicii

Scris de 488

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj a cheltuit, in 2014, peste 1,4 milioane de lei pentru reparatii si renovari ale cladirii in care isi desfasoara activitatea.

Pentru produse de curatenie, institutia medicala a mai platit peste 173.000 de lei. Prin comparatie, Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a cheltuit anul trecut peste 816.000 de lei pentru materiale de curatenie. Adica de cinci ori mai mult decat a cheltuit Spitalul Clinic de Boli Infectioase si de doua ori mai mult decat a platit, pentru acelasi serviciu, Spitalul de Copii – 403.000 de lei.

Pentru combustibili, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase s-au mai cheltuit peste 9.300 de lei. Deplasarile si delegatiile au mai costat spitalul alti 2.300 de lei, iar pentru abonamente la diverse publicatii s-au platit aproximativ 6.000 de lei.

Pentru incalzirea cladirii in care functioneaza, Spitalul Clinic de Boli Infectioase a platit aproape 681.000 de lei. Prin comparatie, Spitalul de Copii de pe strada Motilor a platit un milion de lei pentru acelasi serviciu.

Pentru apa s-au platit aproximativ 20.000 de lei. Serviciile de telefonie fixa, telefonie mobila si internet au mai costat 23.500 de lei, 20.000 de lei, respectiv 13.000 de lei.

Spitalul Clinic de Boli Infectioase a avut, in 2014, un numar de 593 de angajati si un fond de salarii de 20,7 milioane de lei. Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a avut, anul trecut, 713 posturi sunt ocupate. Fondul de salarii aferent anului 2014 a fost de peste 22 de milioane de lei. Asta in timp ce Spitalul de Copii Cluj a avut 950 de angajati si un fond de salarii de aproximativ 35,7 milioane de lei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 14 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 2 days Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE