In vizor

Spitalele clujene se renoveaza. Contracte de 6 milioane de lei au fost incheiate in octombrie

Mai multe licitatii pentru reabilitarea unor unitati spitalicesti din Cluj s-au adjudecat in luna octombrie, incheindu-se contracte de milioane de lei. Cel mai banos contract este cel pentru modernizarea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica Jucu, pentru care Consiliul Judetean a obtinut finantare europeana.

Din 8 oferte primite, cea de 2,1 milioane de lei a societatii Conimet Impex a fost declarata castigatoare. Se vor executa lucrari de finisaje interioare, montare lift, recompartimentare cu rigips, reparatii instalatii electrice, sanitare si termice. Procedura a fost offline, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Aceeasi Conimet Impex a refatadizeaza cladirile Universitatii Tehnice de pe strada Baritiu, si a construit locuintele sociale de pe strada Albac si sala de sport de la Liceul George Cosbuc, contracte incheiate cu Primaria. Societatea este a lui Ilarie Salagean si functioneaza din 1997. Anul trecut a avut o cifra de afaceri de 1,6 milioane de lei si un profit de aproape 300.000 de lei, in scadere drastica fata de anii precedenti.

Alte doua contracte banoase intra in aceasta luna in buzunarele societatii Starconstruct SRL de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si de la Institutul Inimii.

Peste un milion de lei va incasa pentru “Lucrari de reparatii , executie, montaj lift si casa liftului si refatadizare la clinica Maxilo –Faciala I.  De asemenea pentru reparatie capitala la Blocul Operator  de la etajul  IV si etajul VI al Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara a Institutului Inimii ‘N. Stancioiu’ Starconstruct SRL va incasa aproape 3 milioane de lei.

Nu sunt singurele contracte incheiate intre Starconstruct si spitalele clujene. In anii trecuti aceasta a avut mai multe contracte cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj – pentru mansardarea si reabilitarea Clinicii de Psihiatrie, pentru reabilitarea blocului operator de la Clinica de Neurochirugie sau pentru reparatii capitale la Clinica de Radiologie – Oncologie.

Firma este detinuta de Augustin Pintea si Constantin Viorel Ciurea si se ocupa de lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari geamuri. Anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 1,5 milioane de lei si un profit de 7.400 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *