Din oras

James Blunt a avut concertul anului la Cluj

Putin peste 5.000 de spectatori au asistat, aseara, la primul concert din noua Sala Polivalenta a Clujului, desi organizatorii au anuntat ca au fost vandute peste 6.000 de bilete. Accesul la spectacol a fost anuntat ca se va face incepand cu ora 19.00, dar cu toate acestea, spectatorii au venit in numar mare cu mai bine de jumatate de ora inainte.

James Blunt a facut atmosfera de zile mari, iar  in cea de a doua parte a concertului a invitat publicul sa coboare din tribune si sa danseze in fata scenei. Publicul a explodat in momentul in care simpaticul britanic s-a aruncat pe bratele spectatorilor din sala si s-a lasat purtat de acestia. Aflat in turneu de promovare a albumului Moon Landing, artistul britanic a aparut pe scena imbracat cu un costum de astronaut. De la eveniment au lipsit o mare parte dintre oficialitatile municipiului si judetului, probabil ocupati cu campania electorala.

Sute de persoane au asteptat in frig sa intre la spectacol. Cu toate acestea, accesul in noua sala polivalenta s-a facut prin mai multe puncte, fara probleme.

O parte dintre spectatori au venit gata costumati pentru petrecerea de Halloween, facandu-si incalzirea cu cateva beri.

Aurora Rosca, secretara Primariei Cluj-Napoca, a savurat concertul de la tribuna VIP alaturi de sotul ei Emilian Rosca, fostul director ITM Cluj.

Monica Apostu pare sa nu aiba probleme ca sotul ei este plecat pentru o buna bucata de vreme in „delegatie” la Gherla si a luat parte la eveniment.

Prima doamna a municipiului, Oana Boc, a savurat singura concertul din primul rand, companie fiindu-i o angajata a Primariei Cluj-Napoca.

Cu un rand mai in spate, viceprimarul Gheorghe Surubaru a fost mai mult atent la prima doamna decat la spectacol.

Patrick Ciorcila, insotit de iubita lui, s-a bucurat de concert alaturi de Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei care a venit la Cluj nu doar pentru concert ci si pentru a vedea cum arata sala, fiind posibil sa asistam in curand la un meci de Cupa Davis la Cluj.

Desi organizatorii anuntau ca s-au vandut peste 6.000 de bilete in sala nu au fost mai mult de 5.000 de persoane.

Show-ul de doua ore al artistului britanic l-a ridicat de pe scaune si pe cel mai carcotas clujean.

„Cred ca este prima data cand James Blunt va vedea atatia oameni stand pe scaune”, a spus prezentatorul evenimentului la inceput.

Totusi, dupa primele melodii, James a inceput sa interactioneze cu cei din public. I-a fermecat nu doar cu vocea lui, ci si cu umorul care-l caracterizeaza. Dintr-un public inchistat si pretios, britanicul l-a transformat intr-unul exploziv. Spectatorii au renuntat la pungile de popcorn si la scaunele confortabile si s-au ridicat in picioare. Au cantat in cor „You’re beautiful” si au coborat, multi dintre ei, din tribune in fata scenei, chiar daca amplasarea locurilor nu permitea acest lucru.

James Blunt a realizat, aseara, cel mai reusit concert al Clujului, iar organizarea celor de la TIMAF a fost pe masura. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *