Rautacisme

Specialistul în sănătate publică Emil Boc: „Nu s-a descoperit în istorie o altă cale alternativă la moarte! Una e decesul, a doua e salvarea prin vaccinare!”

Vorbind despre pandemia de coronavirus la un post de radio local, specialistul în sănătate publică Emil Boc a dat astăzi un verdict final:

„Cred în vaccinare ca soluție pentru a depăși pandemia! Nu s-a descoperit în istorie o altă cale alternativă la moarte! Una e decesul, a doua e salvarea prin vaccinare, ce mai e poveste! Oricine spune altceva… nu are argumente!”

Potrivit site-ului vaccinare-covid.gov.ro, acoperirea vaccinală în mediul urban este, la nivel național, de 28,28%, iar în mediul rural de 14,22%.

Conform datelor Institutului Național de Statistică, România are circa 19 milioane de locuitori. Dacă luăm în calcul faptul că populația este răspândită aproximativ egal în mediul rural și urban și coroborând cu afirmațiile fostului prim-ministru Emil Boc, rezultă că aproximativ 7 milioane dintre românii care locuiesc la oraș nevaccinați vor deceda și 8 milioane dintre românii de la țară. Dacă cei nevaccinați nu se vor vaccina, vom mai rămâne după încheierea pandemiei doar 4 milioane de locuitori în România, fiindcă 15 milioane de conaționali vor deceda.

Doamne ferește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *