In vizor

Spaima taximetriştilor din Cluj loveşte din nou: "A cerut să fie dus la fetițe. Nu vrea să plătească, e ceva barosan de la Poliția Locală"

Taximetriştii din Cluj-Napoca au mari bătăi de cap cu unii clienți, adesea turmentați, care refuză să plătească cursa. Este şi cazul unui pufos agresiv, cunoscut pentru faptul că refuză adeseori să îşi plătească drumul spre destinație.

Cazul a fost semnalat pe grupul de Facebook Reclamații Taxi Cluj-Napoca. „Atenție la fața lui! Memorați-l si nu îl mai luați în taxi. E a doua oară când nu vrea să plătească cursa. Un coleg a pățit-o azi, altul mai demult. Deja unii colegi îl cunosc. La vârsta lui îi place circul si băutura. Din câte am înțeles de la colegu e că i-a cerut documentele şi toate actele de transport să i le arate şi că el nu plăteşte cursa deşi avea bonul fiscal în față”, a scris, vizibil revoltat, un taximetrist.

Din comentarii aflăm că tupeistul transpirat ar luca la Poliția Locală, că este mare fan plimbat pe gratis şi, evident, este extrem de agresiv. Aşteptăm cu nerăbdare o poziție oficială din partea autorităților, pentru a ne lămuri în ce calitate îşi permite şmecherul din imagini să pună presiune pe taximetrişti.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *