Din oras

Soluții ultramoderne la UPU Cluj: scaun din sala de așteptare, „reparat” cu o cărămidă

Scris de 808

În fiecare zi, avem noi motive să ne mândrim că trăim în cel mai tehnologizat oraș din țară, poate chiar din galaxie.

De exemplu, la Unitatea de Primiri Urgențe din Silicon Valey de România s-a folosit cea mai nouă tehnologie de reparare a scaunelor din sala de așteptare: o cărămidă.

„Un clujean a postat o fotografie pe Facebook în care se poate observa cum sub piciorul unui scaun, din sala de așteptare de la UPU Cluj, a fost pusă o cărămidă. Sub sloganul „merge și așa”, UPU Cluj îi așteaptă pe clujeni.

Dorel, reparație în sala de așteptare UPU Cluj. Timp așteptare, 7 ore. Pișu în toaletele „ecologice” din curte. Intri cu suferindul în incintă, hopa, tebuie să plătești. Întrebare firească: suntem normali? Toa’șu manager, sunteți ok? Urmează întrebările din Las Fierbinți”, a scris bărbatul care a fotografiat scaunul din sala de așteptare”, scrie gazetadecluj.ro.

Nu ne rămâne decât să așteptăm următoarele soluții ingenioase ale sclipitorilor ingineri clujeni, cum ar fi metroul zburător, aqua park-ul fără apă și primarul pe baterii, care chiar funcționează.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 22 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 24 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE