Editorial

Socot ca Iohannis sufera de gangavie si retard de logica

Imi cunoasteti optiunea si, fiti linistiti, nu o sa sar acum cu argumente de gradinita ca sa va fac in ciuda ca am avut dreptate.

Dezbaterea de aseara a fost una trista. In primul rand, pentru ca Rares Bogdan a pus niste intrebari inconsistente si a permis prezenta unei tampite, o centurista media, care pur si simplu nu avea ce sa caute acolo.

Klaus Iohannis mi-a adus aseara aminte de un coleg bun de-al meu de clasa din scoala primara, pe nume Ionel Pescarus. Pescarus era un copil tare cuminte si foarte ordonat. Impresia de cuminte era data de faptul ca ori de cate ori era scos la tabla, mima doua silabe si apoi isi inclina privirea spre un colt al peretelui, adormind cu ochii deschisi ca o ciuta intepenita de frica ghepardului. Stateam cu totii calmi si il lasam in pace, vanand cu rabdare momentul, dupa care izbucneam zgomotos in ras.

Pescarus era si ordonat, asta fiindca nu scotea din ghiozdanel nici macar manualul de citire, stia ca doamna nu o sa il puna decat la final de trimestru sa citeasca.

Pescarusul de Klaus Iohannis poate sa ramana un primar merituos al Sibiului, dar cu siguranta nu are ce sa caute la Cotroceni. E gangav, iar retardul lui de logica se transforma doar intr-o emisie de lozinci si clisee.

Sa spui, in mijlocul dezbaterii, ca ti-ai uitat mapa in masina sau sa te superi pe Bogdan ca vrea sa il mai tina pe „elevul” Ponta la meditatii dupa o ora mi-l apropie pe Iohannis si mai tare de imaginea lui Pescarus.

Ramane valabil ce am spus – Ponta nu are toate datele pentru Cotroceni, dar macar atunci cand va fi in fata Angelei Merkel sau a lui Hollande va fi in stare sa nu ii adoarma.

Trista tara, daca am ajuns sa gandesc asa…

P.S.: Daca as fi macovist, m-as gandi serios sa nu ma duc la vot! Sustinatorii lui Macovei ar trebui sa se gandeasca foarte pragmatic ca, in cazul in care Iohannis reuseste, tot ce ar trebui sa faca Monica Macovei pe viitor se va anula. O extinctie din viata politica a Elenei Udrea sau a lui Iohannis prin prezenta unui esec al sasului la Cotroceni ar arde tot ce inseamna rau pe partea dreapta a esicherului politic, ar lasa samanta curata a Monicai Macovei libera sa renasca sanatos, fara curve si retardati gangavi la radacina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *